El sisè «De canyes amb…» porta el periodista Vicent Partal a Olot

El bar Rocco serà l'escenari d'aquesta trobada el pròxim 3 de maig a les 19:30 per a xerrar sobre tecnologia, política, mitjans de comunicació amb l'autor del recent llibre «Nou homenatge a Catalunya»

Vicent Partal, director de Vilaweb.
Vicent Partal, director de Vilaweb. | Matadepera Televisió.
Redacció
11 d'abril del 2018
Actualitzat el 13 d'abril a les 8:50h
'De canyes amb..' és una trobada organitzada per les empreses Volcànic Internet i Ingènerum al bar Rocco d'Olot. on cada trimestre volen compartir una conversa de bar amb un ponent sobre temes d'actualitat i, després, donar temps per a fer networking.
 
En aquesta sisena edició, les canyes es faran amb el periodista Vicent Partal, director  de Vilaweb i un dels referenst en l'esfera tecnològica als països catalans. Partal, d'origen valencià, ha treballat a El Temps, El Punt, Diari de Barcelona i, entre d'altres, a Catalunya Ràdio, on va presentar durant molts anys el programa pioner sobre la xarxa "L'Internauta".
 
Amb en Vicent es vol xerrar sobre tecnologia, política, mitjans de comunicació i l'evolució de la societat arran de les noves eines a les quals tenim accés els ciutadans i tot allò que desitgin aquells qui els vulguin acompanyar "de canyes”.
 
També, serà ocasió de parlar del nou llibre de Partal Nou homenatge a Catalunya, que, si es vol es podrà adquirir el mateix dia del "De canyes" i aprofitar per demanar a l'autor que el signi.
 
El "De canyes amb…" és gratuït i a la primera cervesa/refresc hi convidem els promotors, així que, com diuen no hi ha "excusa per no venir i compartir una canya amb en Vicent!".
 
Inscripcions gratuïtes a www.decanyes.com. Les places són limitades.
 
Agenda

Dijous, 3 de maig al Rocco Bar.
19:30 - Presentació del De Canyes.
19:45 - De canyes amb en Vicent Partal
20:45- Fer-la petar i intercanvi de contactes amb els altres assistents.
21:00 - Fi del sisè De Canyes
 
Arxivat a