Olot aportarà més de 217.000 € per un nou pla d’asfalts i millora de les voreres

S’actuarà en el ferm de la carretera de les Tries, la ronda de les Fonts i al carrer Sant Miquel i a les voreres de diferents punts de la ciutat

Entre les obres a destacar hi ha la finalització de la ronda de les Fonts, iniciada l'any 2017.
Entre les obres a destacar hi ha la finalització de la ronda de les Fonts, iniciada l'any 2017. | Googles Maps.
Redacció
06 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:21h
L’Ajuntament d’Olot va aprovar a la Junta de Govern Local d’aquest dijous 5 d’abril les actuacions incloses en el Pla d’asfaltatge de la ciutat. Entre els treballs programats per a aquest any, hi ha la millora de la carretera de les Tries, la calçada del carrer Sant Miquel-Plaça Palau i la finalització de la ronda de les Fonts (iniciada l'any 2017) a l’alçada del carrer Pintor Marsillach.
 
El programa de conservació i millora de la infraestructura viària d’Olot 2018 també destina una part de les actuacions a la supressió de barreres arquitectòniques amb l’arranjament de voreres. Les obres es realitzaran als carrers Vilanova, Verge de Fàtima i Bolòs a més dels trams Folch i Torres - Joaquim Marsillach - Sant Cristòfor amb la Ronda de les Fonts i el carrer de Sant Miquel.
 

El regidor d'Infraestructures i Via Pública, Josep Gelis, va explicar el Pla d'asfalts i millora d'accessibilitat de voreres que va aprovar la Junta de Govern. Foto: @olotuit.


Amb un import superior als 217.000 euros, les obres s'ha previst que es portin a terme aquests mesos vinents i que finalitzin abans de les vacances d’estiu. La que s’ha aprovat aquest dijous és una primera fase del Pla d’asfaltatge i millora de les voreres d’Olot per a aquest 2018 té previst realitzar noves actuacions.
 
L’Ajuntament d’Olot destina cada any un mínim de 250.000 euros a la conservació i a la millora del paviment i de les voreres de la ciutat. En els últims anys, s’hi ha invertit més d’un milió i mig d’euros. L'any 2017 es van agençar 8.332 m2 als diferents barris d’Olot.
 
Arxivat a