Besalú inicia un espai obert per compartir la passió per la fotografia

Miguel Ángel Nalda obrirà dilluns vinent, 9 d'abril, a Can Tenas, «Tertúlies entre fotògrafs», un nou cicle de trobades entre els amants de la imatge que promou l'associació Besalux

Una de les fotografies de Miguel Ángel Nalda.
Una de les fotografies de Miguel Ángel Nalda. | Miguel Ángel Nalda.
Redacció
04 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:01h
L’associació fotogràfica Besalux serà l’encarregada de tirar endavant aquest projecte que neix a la Garrotxa. Una associació que ja ha organitzat diferents exposicions fotogràfiques col·lectives per ajudar fotògrafs amateurs a mostrar el seu treball al costat de fotògrafs consagrats, com ara, Julián Martín Cuesta i Esteve Serra.
 
 “Tertúlies entre fotògrafs” es presenta en un format de trobades que es realitzaran de forma periòdica i que tindran lloc a Can Tenas de Besalú.
 
Serà un punt de reunió en el qual l’únic requisit per participar-hi és ser sensible a aquest art.  Un ambient distés, un indret on poder expressar-se i pensat per aprendre i amarar-se de l'experiència de tot el grup del qual, a més, podran sortir-ne iniciatives que cerquin unir i enfortir aquest sector professional.
 
Miguel Ángel Nalda serà el primer fotògraf convidat. Nalda va començar la seva activitat professional l’any 1986.  Des de llavors ha estat reconegut i és guanyador de diferents concursos arreu del món: EUA, França, Moscou, Londres, Nova York, Suècia, Índia, Espanya, etc  Un treball personal que, també, ha mostrat en exposicions col·lectives a Barcelona, Nova York, Miami, Bangkok i París.
 
El seu bagatge professional dins del món de la fotografia ha estat principalment en el món de la fotografia publicitària.  Sota la seva mirada han passat actrius i models com ara Ana García Siñeriz, Judith Mascó, Elena Anaya o Julianne Moore, entre altres.
 
Aquesta primera trobada es realitzarà el proper dilluns, 9 d’abril, a les 20 h a Can Tenas de Besalú (al número 7 del carrer del Portalet), davant de la Sala Gòtica del municipi.
 
Podeu obtenir més informació a través del web de l’Associació Fotogràfica Besalux
 

Cartell de la convocatòria de les «Tertúlies entre fotògrafs» del pròxim 9 d'abril a Can Tenas. Foto: @Besalux