«Entre nosaltres», nova novel·la de Jenni Rodà i Neus Verdaguer per Sant Jordi

Aquest nou treball de les dues escriptores garrotxines, que edita Gregal, es presentarà el dia 20 d'abril a Olot i l'endemà a Sant Joan les Fonts

Jenni Rodà i Neus Verdaguer durant l'acte de lliurament de guardons del 6è Premi Gregal de Novel·la de Maçanet de la Selva , en què van restar finalistes per «Entre nosaltres».
Jenni Rodà i Neus Verdaguer durant l'acte de lliurament de guardons del 6è Premi Gregal de Novel·la de Maçanet de la Selva , en què van restar finalistes per «Entre nosaltres». | @editorialgregal.
Redacció
04 d'abril del 2018
Actualitzat a les 9:50h
Entre nosaltres és una novel·la escrita per les garrotxines Jenni Rodà i Neus Verdaguer que narra la història de dues germanes que després de molts anys de no saber res l’una de l’altra reprenen la comunicació per correu electrònic. El llibre serà editat per l’editorial Gregal i es presentarà pels volts de la diada de Sant Jordi, de primer el divendres 20 d’abril, a les 19.30 hores, a l’Orfeó Popular Olotí i, l'endemà, dissabte 21 d’abril, a les 17 hores, al Castell Juvinyà de Sant Joan les Fonts.

Tot i que cap de les dues es dedica professionalment a l’escriptura, ambdues han fet incursions en aquest àmbit. Jenni Rodà ha guanyat alguns certàmens literaris i ha publicat uns quants relats, com “La iaia”, “Pati andalús”, “Pintaungles de colors”, “La col·lecció de copes de cristall”, “Per un glop de líquid daurat” i “L’habitació d’hotel”. A més té un espai de relats a la revista digital Descriu, titulat “Calaix de sastressa”, i una pàgina web (www.jenniroda.cat) on publica tot el que va escrivint.

La Neus Verdaguer, per la seva banda, va publicar, l’any 2016, Si no hi ha demà, un llibre solidari (tots els beneficis van ser per a l’AFANOC), autoeditat i escrit a quatre mans amb Sílvia Pagès, la protagonista de la història. També el 2016 va guanyar el certamen literari organitzat per la FEPCCAT amb el conte infantil La cursa de barques, i el 2017 va publicar el relat “Diuen...” dins de l’antologia Lluitem junts.

Aquesta no és la primera vegada que les dues garrotxines escriuen una novel·la juntes, ja que plegades van ser les guanyadores del 23è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida –tl com va informar llavors NacióGarrotxa– amb Històries íntimes, una novel·la que es publicarà aquest mes de juny de la mà de l’editorial Bromera.

El llibre que presentaran aquest abril, Entre nosaltres, de fet va quedar finalista al concurs literari que l'editorial Gregal va fer l'octubre de 2017.
Arxivat a