Èxit del mercat de vi formatge «Tasta'l» a Sant Privat d'en Bas

La fira, que es mantindrà fins ben entrada la tarda, omple a vessar els aparcaments habilitats

01 d'abril del 2018
Actualitzat a les 15:06h
La plaça de Sant Privat s'ha acolorit i omplerts de gustos i colors amb parades de vi, oli i formatges.
La plaça de Sant Privat s'ha acolorit i omplerts de gustos i colors amb parades de vi, oli i formatges. | Xavier Borràs.
L'antic municipi independent de Sant Privat d'en Bas, al capdavall del Puigsacalm, i que actualment forma part, com a poble, de la Vall d'en Bas, celebra aquest Diumenge de Pasqua, 1 d'abril, una nova edició del mercat de vi i formatge «Tasta'l», que compta amb una gran afluència de públic des de primera hora del matí i que s'allargarà fins ben entrada la tarda.
 

Part del pàrquig del poble –no s'hi pot entrar ab citxe– també ha estat ocupat pels paradistes. Foto: Xavier Borràs.


Una vintena de parades –la majoria a la plaça del poble, la resta en la zona del pàrquing– fan les delícies dels visitants: formatges de la Garrotxa i comarques veïnes, també de Maó; embotits, olis i vins de l'Alt i el Baix Empordà, amb tastos de tot i per a tothom, en un dia assolellat i molt tranquil per a tots els visitants, que no han parat d'omplir els aparcaments expressament habilitats.
 

Els formatges de diversos indrets de la Garrotxa –de cabra, ovella i vaca– s'han fet presents en aquests fira. Foto: Xavier Borràs.

Cartell d'aquesta nova edició del «Tasta'l» a Sant Privat d'en Bas.