L'Orfeó Popular Olotí representarà «El sopar dels idiotes» tot el mes d'abril

La popular obra de teatre de Francis Veber –duta a la pantalla en dues ocasions– serà dirigida per l'actriu Marta Puig, que comptarà amb els pesos pesants del quadre d’actors de l’entitat

Jacques Villeret va guanyar el premi a millor actor en els guardons César l'any 1999 per la seva interpretació en aquesta obra.
Jacques Villeret va guanyar el premi a millor actor en els guardons César l'any 1999 per la seva interpretació en aquesta obra. | MFAH.
Redacció
29 de març del 2018
Actualitzat a les 19:11h
Aquest mes d’abril vinent l’Orfeó Popular Olotí portarà a l’escenari El sopar dels idiotes (Le diner de cons), una de les comèdies teatrals franceses més conegudes, elevada a nivell mundial gràcies a la versió cinematogràfica que en va fer el seu director, Francis Veber.

El sopar dels idiotes és una divertidíssima història fonamentada sobre un reprovable comportament humà i que convida a la reflexió, com és la tendència a tractar cruelment al qui és diferent o a l’aparentment més feble.

Cada setmana una colla d’amics organitza un sopar on competeixen pel dubtós honor de ser qui porta el convidat més idiota. Un dels amics, Pierre Brochant, comet l’error de portar a la trobada un home a qui no coneix i que ha convidat per recomanació d’un altre. El tret li sortirà per la culata quan comprova que el suposat idiota li provoca més problemes que no pas motius de befa.

La nova proposta de l’Orfeó compta amb el segell de garantia de l’actriu i directora Marta Puig i de  les interpretacions d’alguns dels pesos pesants del quadre d’actors de l’entitat: Enric Masó i Joan Martí són respectivament l’amfitrió i el suposat idiota d’aquesta comèdia que també comptarà amb les talentoses vis còmiques de Fina Carré, Sandra Vilarrasa, Miquel Bosch, Xevi Peracaula i Josep Maria Puigferrer.

L’estrena tindrà lloc el pròxim dissabte 7 d’abril a les 8 del vespre i hi haurà noves funcions els dies 8, 14, 15, 21 i 22 a la mateixa hora. Les entrades ja es poden adquirir a la cafeteria-restaurant de l’Orfeó Popular Olotí.
 
Arxivat a