Distinció cultural

Pep Fargas rebrà les Ales de la Cultura el pròxim 5 de maig al Principal d'Olot

L'activista cultural i actual director del Festival Lluèrnia rebrà aquesta distinció anual de l'Ajuntament d'Olot, d¡on havia estat regidor de Cultura

per Redacció , 29 de març de 2018 a les 08:40 |
Entre d'altres, Pep Fargas va ser el responsable de la creació de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot. | @pep.fargas.
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Pep Fargas, home de cultura, activista cultural vinculat al llarg dels anys a un bon nombre de projectes i associacions culturals de la ciutat, rebrà aquest 2018 la distinció de les Ales a la Cultura que atorga anualment l’Ajuntament d'Olot a una persona o entitat que ha destacat per la seva tasca feta en l’àmbit de la Cultura.
 

Pep Fargas ha estat des de jove un activista cultural, i a la capital de la Garrotxa, s’ha implicat en diversos àmbits: teatre, arts visuals, literatura... també va ser regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olot (1999 a 2004) i el responsable de la creació de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot. Va dirigir durant anys la xarxa Transversal, de la qual Olot encara en forma part juntament amb 9 ciutats catalanes més. Membre de l’Associació Binari, entre les seves aportacions més recents destaca l’impuls i direcció del festival Lluèrnia, una de les activitats culturals amb més públic que es fan actualment a Olot.
 

L’acte de lliurament de les Ales a la Cultura es farà al Teatre Principal d’Olot, el dissabte 5 de maig, a les 18 h, en un acte obert a tothom.
 

 

Participació