El circ dels Brunette Bros, protagonista de l'agenda cultural de Setmana Santa

Aquest companyia ens mostrara el millor i segon circ més petit del món del 29 de març al 2 d'abril a les places del Torín

Els Brunette Bros conformen el segon circ més petit del món.
Els Brunette Bros conformen el segon circ més petit del món. | Olot Cultura.
Redacció
26 de març del 2018
Actualitzat a les 11:48h
Vinguda des de Dinamarca, aquesta companyia amb artistes d’arreu d’Europa ens proposa conèixer el millor i el segon circ més petit del món, on trobarem quatre pallassos: l’alegre, el tímid, el rebel i l’enfadat. Tots quatre connectaran amb el públic a través dels gestos i les expressions, tot injectant una bona dosi d’humor i ingenuïtat perquè els adults s’oblidin de la seva part més responsable (de fet no és un espectacle apte per a menors de 8 anys).

Només d’arribar, els espectadors es trobaran que no hi ha res a punt: ni les cadires no estan col·locades ni les crispetes estan preparades. Malgrat tot, se’ls convidarà a entrar i a descobrir la part del darrere del circ, el dia a dia de la companyia, amb les joguines abandonades i les solucions enginyoses i pocatraces a parts iguals. Un peculiar i singular teatre humorístic de titelles en el seu vell camió.

Dades bàsiques

Del 29 de març a l’1 d’abril, 18.30 h i 21.30 h, places del Torín
Dilluns 2 d’abril, 18.30 h, places del Torín

Preu: 10 euros anticipada, 12 euros a taquilla. Menors de 12 anys, 5 euros Venda d’entrades: https://olotcultura.koobin.com/circbrunette.

Entrades anticipades fins al 28 de març. A partir del 29 de març es podran comprar a taquilla o reservar-les al 654 479 198.


 
Arxivat a