S'inicien les obres del parc de patinatge d'Olot, que s'enllestiran en dos mesos

A partir d'aquest dilluns 26 de març, i mentre durin les obres, es tanca l’Skatepark al parc de Matalosquer per posar-lo al dia

Maqueta del que serà el nou parc de patinatge (skateparc) d'Olot.
Maqueta del que serà el nou parc de patinatge (skateparc) d'Olot. | @olotuit.
Redacció
26 de març del 2018
Actualitzat a les 9:08h
El parc de Matalosquer acull, des de l’any 2011, el parc de patinatge (skatepark) d’Olot. Consta de quatre mòduls sobre una llosa circular de 500m² en unes instal·lacions que acaben de complir set anys. En el temps que ha estat en funcionament ha augmentat de forma considerable el nombre d’usos. Cada vegada són més les persones que utilitzen l’Skatepark amb patins, monopatins i bicicletes. Per aquest motiu, els mòduls presenten un estat de deteriorament d’unes instal·lacions que, des de la seva construcció, ha quadruplicat el nombre d’usuaris.
 
L’any passat, des de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot, es van mantenir reunions amb els usuaris de l’Skatepark que han portat a l’actuació de millora de les instal·lacions. La reforma suposarà la conversió a un parc integral de formigó amb una ampliació de 200m² de la superfície (donant lloc a un skatepark de 700m²). La instal·lació esportiva serà apta per a la pràctica de l’skate, però també donarà sortida als usuaris de BMX, Scooter i Rollers.
 

La regidora d'Esports, Mar Roca, el tècnic d'Esports, Miquel Roca i Toni Orozo, del Club Skate Olot van explicar en què consistiran els treballs. Foto: @olotuit.

 
Les obres de reforma de Skatepark d’Olot començaran el dimarts 3 d’abril. La setmana que ve, però, es començaran a retirar els actuals elements de les instal·lacions. Els treballs tenen un pressupost de 48.812’73 euros i aniran a càrrec de l’empresa  Copinramps. A partir del proper dilluns 26 de març i fins que no finalitzin les obres, l’Skatepark Olot no es podrà utilitzar. L’actuació és previst que tingui una durada de dos mesos.
 
Arxivat a