S'obre el període d’inscripció a la Guia 5:PM d’activitats extraescolars 2018-2019

La guia, també en APP, inclou informació d’empreses i entitats que ofereixen activitats que van des de les arts escèniques i la dansa a la mecanografia i la música a més d’activitats de suport a l’estudi adreçades a infants i joves

Redacció
22 de març del 2018
Actualitzat a les 8:44h
La Guia 5:PM ofereix un munt d'axtivitats per a infants i joves.
La Guia 5:PM ofereix un munt d'axtivitats per a infants i joves. | Arxiu ND.
Un any més l’Ajuntament d’Olot, inicia el procés d’inscripció a la “Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM” , per el curs 2018-2019, que enguany arriba a la seva sisena edició. Enguany, tal com es va iniciar l’edició passada, es comptarà també amb la versió APP de la Guia, que permet conèixer les diferents propostes.
 
La guia inclou informació d’empreses i entitats que ofereixen activitats, que van des d’arts escèniques i dansa, arts plàstiques, robòtica, esports, idiomes, informàtics i mecanografia i  música a més d’activitats de suport a l’estudi adreçades a infants i joves.
 
Aquesta guia té dos objectius, per una banda agrupar la informació per facilitar la selecció als pares i mares que busquen les millors opcions pels seus fills i per altra banda, fer un petit reconeixement a totes les empreses i entitats que actualment donen a la ciutat un ampli ventall d’opcions d’activitats formatives de qualitat que complementen l’educació dels nens i joves d’Olot i comarca.
 
Cal recordar que la Guia es distribueix a les famílies a través dels centres educatius durant el mes de juny, i a partir d’aquets moment també estarà actualitzada la informació a l’APP “5PM Extraescolars”.
 
Per poder-hi participar, cal fer la inscripció a través del web de l’Ajuntament d’Olot en aquest vincle. És un projecte subvencionat per l’Ajuntament d’Olot i que té un cost per cada activitat que es vulgui incloure de 60€ (iva inclòs)
 
La data límit per a fer les inscripcions és el pròxim divendres 9 d’Abril.
 
Per a més informació podeu adreçar-vos a DinàmiG (Tomàs Lorenzana, 15; Tel.: 972 260152 Ext.1) o per correu-e a empresa@dinamig.cat.