Adjudicades les obres de remodelació i ampliació del Club Natació Olot

La Junta Directiva ha adjudicat les obres d’aquesta primera fase a l’empresa Rubau i Tarres i inclou la creació d'una gran sala d'aigües amb 3 piscines climatitzades de diferents mides i fondàries

Piscina exterior del Club Natació Olot.
Piscina exterior del Club Natació Olot. | @CNOlot.
Redacció
15 de març del 2018
Actualitzat el 18 de març a les 18:52h
Aquest passat dimarts, 13 de març, la Junta Directiva del Club Natació Olot (CNO), en sessió ordinària, va aprovar l'adjudicació de la primera fase de les obres de reforma i ampliació de la part més antiga del Club, d’acord amb la proposta efectuada per la Mesa de Contractació.

Del total de tres ofertes d’importants constructores, totes elles amb propostes molt treballades i interessants, la Junta Directiva del CNO, ha adjudicat les obres d’aquesta primera fase, a l’empresa Rubau Tarrés SAU, guanyadora del concurs públic.

Aquest procés obert i públic d'adjudicació ha estat intens, llarg i carregat de nous reptes per al CNO, però cal reconèixer que ha estat molt satisfactori, ja que s’ha ofert la possibilitat de participar a totes les empreses que ho han desitjat, amb les mateixes condicions, amb transparència i amb unes regles clares i objectives.

A partir d'avui, l'equip tècnic del CN Olot i l'empresa adjudicatària comencen a treballar de valent per poder ajustar el calendari proposat al moment actual. En pocs dies el Club informarà del calendari concret de les obres, de les possibles afectacions, així com de les alternatives que en cada moment el Club treballarà per oferir encaminades a minimitzar l’afectació dels serveis de què es gaudeix.

Cal recordar que aquesta fase inclou la creació d'una gran sala d'aigües amb 3 piscines climatitzades de diferents mides i fondàries que permetran la pràctica d'un munt d'activitats diverses, una piscina exterior d'estiu, la rehabilitació i modernització total de la sala de gimnàs així com altres actuacions de millora i de l'accessibilitat i usabilitat.
 
Arxivat a