Àrea bàsica de salut

Nou horari dels consultoris mèdics de la Vall d’en Bas

Afecta els centres de Sant Esteve i Sant Privat

per Redacció, 14 de març de 2018 a les 12:14 |
El consultori mèdic de Sant Privat d'en Bas, a tocar les antigues escoles del poble. | Arxiu.
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir d’aquest passat dilluns 12 de març, els consultoris mèdics de la Vall d’en Bas tenen un nou horari d’obertura.

El consultori mèdic de Sant Esteve d’en Bas romandrà obert de 8 del matí a 8 del vespre de dilluns a divendres. Els dissabtes, tal com es feia fins ara, s’hi faran visites de 9 a 14 hores.


El consultori de Sant Privat d’en Bas obrirà els dilluns, dimecres i divendres de 15 a 17:30, els dimarts de 11:30 a 14:30 i el dijous de 8 a 11:30h. la farmaciola de Sant Privat, per a mantenir el servei també canvia els seus horaris i restarà oberta a les mateixes hores de les visites mèdiques.

El municipi de la Vall d’en Bas té el que s’anomena una Àrea Bàsica de Salut establerta a Sant Esteve d’en Bas que cobreix totes les necessitats oferint serveis de medecina general, infermeria, pediatria, ginecologia, llevadora, odontologia, assistència social i podologia. A part de l’ABS de Sant Esteve la Vall també disposa de consultoris mèdics a Sant Privat i a la Pinya.


 

 

Participació