Grup FGC 4 Kids: la neu de Catalunya per a tota la família

La Molina, Espot, Port Ainé, Vall de Núria i Vallter 2000 ofereixen una oferta familiar molt variada

Les estacions de FGC permeten gaudir de la neu amb família
Les estacions de FGC permeten gaudir de la neu amb família | FGC
Redacció
14 de març del 2018
Actualitzat el 18 de març a les 18:53h
Si hi ha una bona cosa que porta el fred és la neu, i amb ella, una infinitat d'opcions per gaudir en família i alhora practicar esport. Al Pirineu català les cinc estacions del Grup FGC ofereixen un conjunt d’activitats per aconseguir experimentar una autèntica aventura hivernal en família. A més, totes les estacions del grup disposen del certificat d'Equipament de Turisme familiar, fet que evidencia que si us decidiu per qualsevol d’elles per a la vostra escapada a la neu en família, no us estareu equivocant.

La Molina

L'estació del Pirineu de Girona ofereix un forfet familiar a triar entre un o dos dies de validesa. Amb aquest, els més petits podran gaudir de les instal·lacions pensades íntegrament per als infants com la guarderia–jardí de neu, la zona de debutants o la nova pista tematitzada per als més petits anomenada “Fun Park”.
 

La Molina té instal·lacions per a la mainada. Foto: FGC


Espot

L'estació d'Espot és l'única estació d’esquí del país situada al costat d'un parc nacional, el d'Aigüestortes i Sant Maurici. Aquest fet, per si sol, ja suposa una infinitat d'opcions de turisme familiar centrat en el tòpic de descoberta de l’entorn natural protegit,

Espot Esquí compta també amb un complet Parc Lúdic ideal per a l’oci dels petits que inclou pistes de tubbing i trineus i un jardí de neu ideal per a un primer contacte amb la neu dels menuts de la casa. Pel que fa a les tarifes, a Espot hi ha preus de forfets especials amb una oferta especial per famílies.
 

Les instal·lacions d'Espot. Foto: FGC


Port Ainé

Port Ainé, estació d’esquí i muntanya situada al municipi de Rialp, en zona d’influència del Parc natural de l'Alt Pirineu de Lleida, disposa d'un confortable hotel a peu de pistes; l’Hotel Port Aine 2000, amb habitacions espaioses dissenyades especialment per a l’estada de famílies, múltiples serveis al mateix edifici de l’hotel, un destacable programa d’animació “Après Ski” pels allotjats que faran de l’estada una escapada on l’avorriment no hi pot tenir lloc.

L’estació ha apostat fort pel segment familiar des de fa força temporades amb instal·lacions de renom com el seu gran parc lúdic i d’aventura i productes combinats en oferta ideats per a fer accessible la iniciació a l’esport blanc com el bateig de neu i el pack Evolució; que per un preu ajustat inclouen el forfet d’esquí, lloguer de material i les classes en un format “tot inclòs”.
 

L'hotel de Port Ainé. Foto: FGC


Vall de Núria

L'estació de Vall de Núria està situada en un enclavament de somni. Arribar fins a l'estació ja suposarà, de per si, una experiència que fascinarà a la família al complet i una vegada allà els més petits s’ho passaran en gran amb els principals atractius pensats per al seu entreteniment; Cau de La Marmota pels més petitons a partir de quatre anys i el Parc Lúdic.

Vall de Núria és una estació 100% abocada a la organització d’activitats i animació pels nens; tant és així que gairebé cada cap de setmana i en períodes vocacionals les famílies hi trobaran un ampli ventall de propostes pensades per a fer més amena l’estada. El plat fort però arriba els propers caps de setmana: el 17 i 18 de març tindrà lloc la gran festa d'hivern de Vall de Núria pensada per als nens i nenes; la Winter Vall dels Menuts, festival on petits i grans viuran dues intenses jornades amb activitats diverses com el tir amb arc, els ninots de neu, iglús, pintura sobre la neu, xocolatada per un preu de 15 euros pels menors de 16 anys. Pels que no en tinguin prou, el cap de setmana següent serà el torn d’una nova edició de la Trobada de Construcció d’Iglús.
 

Vall de Núria és una instal·lació totalment familiar. Foto: FGC


Vallter 2000

Les característiques tècniques i la situació de Vallter 2000 la converteixen una estació acollidora i ideal per a les famílies. Una pista de trineus a peu de pistes i àmplies zones per a l’iniciació a l’esquí servides per remuntadors exclusius fan de l’estació ripollesa una opció perfecta tant per a un primer contacte lúdic amb la neu com per a un primer contacte amb la pràctica de l'esquí o l'snowboard.

Des de fa ja dues temporades, la seva mascota Fajol i un ampli equip d’animació s’encarreguen amb un gran èxit de l’entreteniment dels més petits des del Mini Club l’Esquirol, una ludoteca per a nens a partir de 3 anys situada a la base de l’estació on passaran una estona molt divertida. L’estació, famosa per ser una de les més accessibles pels seus preus assequibles, disposa per les famílies els famosos packs familiars amb fórmules d’esquí amb les que una família podrà esquiar a l’estació per menys de 60 euros al dia.
 

En Fajol, la mascota de Vallter 2000. Foto: FGC