Conferència i sortida per a conèixer els amfibis de la Garrotxa

L'organitza l'Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa (ANEG) junt amb la Delegació de la Garrotxa de l'ICHN els pròxims divendres 16 de març i dissabte 17 de març

El gripau comú (Bufo bufo) és un dels amfibis que es troba a la Garrotxa.
El gripau comú (Bufo bufo) és un dels amfibis que es troba a la Garrotxa. | @biolegdecamp
Redacció
13 de març del 2018
Actualitzat a les 17:17h
L'Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa (ANEG), junt amb la Delegació de la Garrotxa de l'ICHN, ha organitzat una nova activitat per a aquest divendres vinent, 16 de març, i dissabte 17, en què ens invita a conèixer els amfibis de la comarca.

De primer, el divendres, a les 19:00 h, Xavier Béjar farà una conferència d'introducció. L'endemà, dissabte, a les 0900 h, se sortirà fins a la una del migdia per conèixer els amfibis en els entorns. Tots dos actes es faran al Mas les Mates.

L'activitat està circumscrita només a 20 persones, majors de 7 anys d'edat (acompanyades d'un adult), i cal inscriure-s'hi fent-ho saber a [email protected].

S’ha de preveure que els assistents es poden mullar ja que visitarem els hàbitats dels amfibis, amb què es recomanem calçat adient i  si  podeu portar tovallola i calçat de recanvi o botes d’aigua. També, podeu portar lupa i càmera fotos, aigua i alguna cosa per esmorzar al llarg del matí.

L'aportació és voluntària per ajudar les despeses de l'Agrupació Naturalista de la Garrotxa.
 

Cartell de la convocatòria. Foto: @Anegarrotxa