L'Oxfam Traiwalker 2018 tornarà a sortir d'Olot per a la cursa solidària

La cursa serà el 14 d'abril i anirà de la capital garrotxina fins a Sant Feliu de Guíxols per la via verda | Ja s'han obert les inscripcions per recaptar fons per als projectes que l'ONG desenvolupa arreu del món

Instantània d'una edició anterior de l'Oxfam Trailwalker.
Instantània d'una edició anterior de l'Oxfam Trailwalker. | Martí Albesa.
Redacció
13 de març del 2018
Actualitzat a les 16:55h
La manca d'accés a l'aigua potable fa que milions de persones visquin a la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua. Amb el Trailwalker s'aconsegueix donatius amb els quals Oxfam Intermón acosten aquesta aigua perquè més persones puguin tenir una vida digna. Si hi camineu ajudareu a construir un futur sense pobresa.

Trailwalker Girona 2018 des d'Olot

Un any més, el tram català, des de Girona (també, n'hi ha al País Basc i a Madrid), sortirà d'Olot, la capital garrotxina, el pròxim 14 d'abril, i travessarà gran part de la Vall d'en Bas, la Selva, el Gironès i el Baix Empordà.

Aquestes en són les dades més rellevants:
 
Recorregut:100 km en un màxim de 32 hores per la Via Verda de Girona (wikilog)
  • Desnivell positiu: 423m; negatiu: 986m.
  • Cota màxima: 593m
  • Pendent màxima positiva: 9.3%
  • Pendent màxima negativa:-12,4%
  • Marx de resistència cronometrada amb xip.
  • Avituallaments: 8 + Meta
  • Descarrega ROADBOOKTRACKS i Google Tracks
Sortida:Dissabte 14 d'abril de 2018 a les 10h a Olot. Per recollir el dorsal és necessari recaptar almenys 1.500€ en donatius i haver inscrit els 6 membres de l'equip.
Inscripció en línia AQUÍ:200 € per equip format per 4 marxadors + 2 de suport amb cotxe. Els equips es podran inscriure i modificar fins al 8 d'abril. Els equips incomplerts no podran participar.
Si heu participat en edicions anteriors entreu al vostre perfil amb l'usuari i contrasenya i feu "Repetir inscripció".
Places limitades. Tancament d'inscripcions: 8 d'abril de 2018 o 450 equips inscrits.

Sortida de la Trailwalker 2014. Foto: Martí Albesa.


Sols arribareu abans, en equip arribareu més lluny

Oxfam Intermón Trailwalker us ajuda a completar el repte de recórrer 100 km perquè: 
  • caminareu quatre amics junts amb els que compartireu quilòmetres i rialles, i us ajudareu en els moments baixos; i dos companys més de l'equip de suport us esperaran a cada control amb el menjar, roba neta i una gran abraçada per reanimar-vos.
  • Quilòmetre a quilòmetre us empenyeran els milers de persones que haureu ajudat amb els donatius recaptats, i si esteu a punt d'abandonar, recordareu totes les persones que us van ajudar a prendre la sortida amb un donatiu, i continuareu. Ho aconseguireu!