S'obre matrícula per als monogràfics de l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot

Enguany s'ofereix la novetat d'un taller de labor de retalls

L'EME farà, entre d'altres, un taller de muntatge d'àlbums.
L'EME farà, entre d'altres, un taller de muntatge d'àlbums. | @olotciutatedu.
Redacció
12 de març del 2018
Actualitzat a les 12:22h
Aquest dilluns 12 de març s’ha obert el període de matrícula per als monogràfics dirigits al públic adult que ofereix l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot (EME).
 
Un taller de muntatge d'àlbums (scrapbooking) o un de cal·ligrafia artística i d’escriptura creativa són algunes de les propostes de l’EME per a aquest tercer trimestre, junt amb els ja tradicionals tallers de dibuix i pintura o de fotografia.

La novetat d’aquesta primavera és el nou monogràfic de labors de retalls (patchwork), a càrrec d’Elena Güell, que es realitzarà els dimecres en dos horaris a escollir de 10 a 12 h del matí o de 16 a 18 h de la tarda.
 
A l’EME es poden fer cursos anuals (d’octubre a juny), monogràfics trimestrals i tastets creatius. Actualment, l’Escola té 218 alumnes i s’ofereixen 8 especialitats diferents en les quals participen alumnes a partir de 4 anys. Però un dels objectius de l’escola, és obrir-la a noves activitats i així arribar a tot el públic.
 
Les inscripcions estan obertes fins aquest divendres 16 de març. Cal inscriure’s presencialment a l’escola (de 17 a 19h Av. Sant Joan de les Abadesses, 20-22 d’Olot telèfon 972 26 68 47).
 
Arxivat a