Energies renovables

Èxit de la primera jornada del cicle Transició Energètica a la Vall d'en Bas

Més de 150 persones van assistir a l'esdeveniment a Can Trona

per Redacció, 12 de març de 2018 a les 11:50 |
Durant la jornada a Can TRona es va poder veure diversos enginys solars en funcionament. | @ajuntamentbas.
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest diumenge, 11 de març, més de 150 persones van ser a Can Trona, a la Vall d’en Bas, amb motiu de la primera jornada del cicle Transició Energètica. Sota el títol Apostem pel Sol, l’esdeveniment va fer una fotografia actual de l’ús de les energies renovables a Catalunya a la vegada que va posar en valor la importància de fomentar-ne un major ús.

Durant les diverses intervencions, també es va informar els assistents de les opcions de consum i producció d’energies renovables a casa, tot centrant-se en l’energia solar, i es van mostrar en funcionament plaques solars i un equip solar.


El cicle Transició Energètica finalitzarà el diumenge 29 d’abril amb la segona jornada que versarà sobre Apostem per la mobilitat sostenible. En aquest cas es parlarà d’opcions de mobilitat, de vehicles elèctrics i compartits, en detriment del vehicle particular contaminant. Els assistents podran veure i provar bicicletes i cotxes elèctrics.

 

Participació