Faber impulsa un taller de videodansa el 24 de març a l'Espai Ideal d'Olot

S'hi farà un procés creatiu a partir del projecte «Léxico», de la mà de Meagan O’Shea i Tristán Pérez-Martín

Els joves a partir de 15 anys interessats en la dansa i el vídeo poden assistir a aquest taller.
Els joves a partir de 15 anys interessats en la dansa i el vídeo poden assistir a aquest taller. | @FaberResidency.
Redacció
12 de març del 2018
Actualitzat a les 10:28h
Impartit per Meagan O’Shea (artista canadenca, especialitzada en dansa i teatre contemporani) i Tristán Pérez-Martín (fotògraf argentí), la residència Faber impulsa un taller de videodansa per a joves aquest pròxim 24 de març de 10:00 a 14:00 h a L'Espai Ideal (plaça Clarà, 6, 2n, Olot).
 
Els participants es guien a través d'un mini procés creatiu que reflecteix el projecte Léxico, fent dansa col·lectiva a través de les llengües. Els participants crearan moviment, guions i rodaran un petit taller de ball. Partint del projecte Léxico crearan dansa en llengües que no entenem. El punt de partida és un text en una llengua que no hauran escrit els participants. A partir d'aquest text generaran moviment i crearan una coreografia.

També treballaran amb el fotògraf argentí Tristán Pérez-Martín per contemplar la creació d'imatges. Es faran dos grups i cada un compartirà la coreografia amb els altres i decidiran com integrar el text original, el guió gràfic i com rodar el vídeo. Tristán editarà el vídeo per mostrar després als alumnes els seus balls.

Qui hi pot assistir?

Joves a partir de 15 anys interessats en la dansa i el vídeo.

Les persones interessades heu d’enviar un correu a info@faberresidency.com
 
Màxim de places: 20.
 
Arxivat a