El 18 de març es farà la primera matinal d'orientació al Pla de Dalt

És una iniciativa, oberta a qualsevol infant i la seva família de la Garrotxa, que s’organitza de manera col·laborativa entre les mares i els pares del centre, la mateixa escola i l’associació esportiva Gastant Keks

La matinal començarà a les 10 h del matí a la plaça del Pla de Dalt.
La matinal començarà a les 10 h del matí a la plaça del Pla de Dalt. | Foto: Google Maps.
Redacció
06 de març del 2018
Actualitzat a les 9:29h
El pròxim diumenge 18 de març tindrà lloc la primera matinal d’orientació al Pla de Dalt, una iniciativa que s’organitza de manera col·laborativa entre l’Associació de mares i pares (AMIPA) de l’escola Pla de Dalt, el mateix centre escolar i l’associació esportiva Gastant Keks.
 
La iniciativa sorgeix arran del projecte en què està treballant l’escola i AMIPA per tal de repensar el pati i transformar-lo conjuntament entre les famílies, els alumnes i els professors. La primera activitat que es va fer en el marc d’aquest procés participatiu va ser una activitat d’orientació al pati i entorns per tal que tothom pogués aportar el seu granet de sorra en com havia de ser un pati millor. Les valoracions d’aquella activitat van ser molt bones ja que va agradar tant a petits com als més grans. Per això, es va decidir d’organitzar una matinal anual per donar a conèixer l’orientació als infants i les seves famílies i per posar en pràctica tot allò que els i les alumnes aprenen a les sessions d’educació física de l’escola.
 
Aquesta activitat és oberta a qualsevol infant i la seva família de la comarca que hi vulgui participar, només cal tenir en compte que es participarà en grup de 2 a 4 participants i que cal fer una inscripció prèvia a la pàgina web abans del 14 de març vinent.
 
La matinal començarà a les 10 h del matí a la plaça del Pla de Dalt amb el lliurament de dorsals i xips i a les 11h s’iniciaran les curses, que acabaran amb un esmorzar popular gratuït per a totes les persones que hi participin.
 
El cost de la inscripció és de 2€ per participant. Hi haurà diversos circuïts pensats per a totes les edats. Tots els beneficis de l’activitat serviran per finançar les colònies de final de curs dels alumnes de 6è de l’escola.
 
Arxivat a