El Butlletí Informatiu de Garrotxa Activa, dedicat als emprenedors

Inclou una «Guia ràpida per a autònoms» d'informació i consells perquè els projectes tirin endavant

El Butlletí Informatiu pretén ser una eina útil per a autònoms i emprenedors.
El Butlletí Informatiu pretén ser una eina útil per a autònoms i emprenedors. | GA.
Redacció
06 de març del 2018
Actualitzat a les 9:01h
Aquest mes de març ha vist la llum el número 4 del Butlletí Informatiu de Garrotxa Activa, dedicat als emprenedors. Aquest número s’estructura com una guia pràctica perquè els autònoms i emprenedors trobin tota la informació sobre les reformen que afecten el treball dels autònoms.

L'ampliació de la tarifa plana de cinquanta euros, la deducció sobre subministraments i dietes, la flexibilització de la cotització en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) i les mesures per afavorir la contractació laboral i la conciliació familiar, són algunes de les mesures que els afecten i que explica el Butlletí Informatiu.

A Garrotxa Activa expliquen què cal per poder treballar per compte propi, quina és la millor gestió per al negoci emprès i de quins avantatges es pot gaudir segons sigui la situació personal. Aporta professionals especialitzats en la gestió de pimes i grans empreses i poden ajudar a donar forma al projecte que tingueu i a fer-lo créixer. Per començar, doncs, podeu consultar la «Guia per a autònoms de l’assessoria d’Olot i la Garrotxa, Garrotxa Activa».

Podeu descarregar-vos aquesta publicació des d'aquest vincle.