L'Ideal, la Marià Vayreda i el CPNL proposen activitats per al MOT 2018

Animen els joves a participar, sota el lema «El compromís amb tu mateix i el món que t'envolta», en dos concursos: un d'Instagram i un altre de literari

Des d'algunes entitats d'OLot es promou la participació dels joves al Festival MOT a Instagram.
Des d'algunes entitats d'OLot es promou la participació dels joves al Festival MOT a Instagram. | @FestivalMOT
Redacció
02 de març del 2018
Actualitzat el 06 de març a les 12:37h
Des de l’Ideal-OJG, la Biblioteca Marià Vayreda i el CPNL, enguny proposem dues activitats per al festival de literatura MOT.
 
Sota el nom "El compromís amb tu mateix i el món que t'envolta", el joves poden participar als dos concursos del festival literari El MOT que tindrà lloc a la ciutat d'Olot del 22 al 24 de març. 
 

Cartell del concurs d'Instagram. Foto: @FestivalMOT


Per una banda, poden participar al Concurs d'Instagram penjant una foto amb l'etiqueta #compromisMot i afegint una frase que relacioni la imatge amb la paraula "Compromís" . Totes les fotografies participants s'exposaran a l'Ideal-OJG. Aquestes imatges es podran penjar del 12 al 19 de març. Hi ha dues entrades al Teatre Principal com a premi per a les fotografies i frases més interessants.  Per altra banda, els joves també poden participar al Concurs literari presentant-hi un text (relat curt, assaig o poesia) sota el títol "El compromís amb tu mateix i el món que t'envolta". Els originals s’hauran de lliurar del 26 de febrer al 9 de març. La informació i les bases dels concursos es poden consultar a www.lideal.olot.cat 
 

Cartell del concurs literari. Foto: @FestivalMOT


A més a més, des del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa també es treballarà en aquesta línia. Els alumnes i les parelles lingüístiques faran fotografies relacionades amb el tema “El compromís amb tu mateix i el món que t’envolta” i amb una frase explicativa. Aquestes fotos s’exposaran del 19 al 23 de març a Can Monsà, i els mateixos alumnes en triaran tres, que es promocionaran al Facebook del Servei de Català. La fotografia que obtingui més ‘M’agrada’ guanyarà un lot de llibres del festival MOT i dues entrades per al teatre.
 
Arxivat a