El Sismògraf cerca el millor públic per a l'edició de 2018

Els qui siguin triats podran veure tots els espectacles de dansa, del 20 al 22 d'abril, acompanyats d'experts

La dansa sobre xanques va ser un dels espectacles de clausura del festival el 2017.
La dansa sobre xanques va ser un dels espectacles de clausura del festival el 2017. | Sismògraf.
Redacció
26 de febrer del 2018
Actualitzat el 28 de febrer a les 14:40h
El Sismògraf cerca el Millor Públic per a l’edició de 2018. Els afortunats veuran tots els espectacles de dansa acompanyats d’uns guies que els explicaran els secrets amagats rere cadascun d’ells. Serà, doncs, una bona manera d’entrar al món de la dansa acompanyat d’experts en la matèria.

Només cal enviar un missatge de correu electrònic a educatiusescenics@olot.cat on explicar els motius pels quals es vol formar part del Millor Públic del festival. A més del nom i dels cognoms, també cal fer-hi constar l’edat, un número de telèfon i una adreça electrònica per a poder contactar amb els aspirants. És imprescindible tenir total disponibilitat els dies 20, 21 i 22 d’abril. Entre totes les peticions rebudes, l’organització del Sismògraf escollirà el grup d’elegits que conformaran el Millor Públic 2018.

Els afortunats rebran eines per entendre millor els espectacles i tindran l’oportunitat d’entrar al món de la dansa acompanyats d’experts en la matèria que els proveiran totes les claus de lectura. Els acompanyaran un coreògraf i ballarí, una periodista especialitzada en dansa, un periodista i dramaturg i una gestora cultural. Plegats descobriran formats, llenguatges, gèneres i estils per fer-se una idea de la riquesa que hi ha a prop de casa nostra.

Aquesta és la quarta edició del Millor Públic, que s’organitza des del festival Sismògraf.
 
Arxivat a