Olot

Les obres del túnel de l'aparcament del Firal d'Olot obliguen a modificar el trànsit

Els treballs han començat aquest dimecres, 21 de febrer

per Redacció , 21 de febrer de 2018 a les 14:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Mapa de les modificacions de trànsit Foto: Ajuntament d'Olot


En motiu de l’inici de les obres de construcció a Olot del túnel per a la connexió de l’aparcament del Firal amb el de l’Illa del Teatre i dels treballs de reurbanització del passeig de Miquel Blay que actualment s’estan executant, és necessari realitzar modificacions a la circulació de vehicles per aquesta zona ha informat l'Ajuntament.


Els treballs de construcció del túnel han començat aquest dimecres 21 de febrer. Per tant, a partir d’aquesta data, caldrà seguir la senyalització provisional de trànsit projectada en el plànol superior. I sobretot caldrà tenir en compte l’accés dels dilluns de mercat al matí per als usuaris de l’aparcament de l’Illa del Teatre.

Els veïns de la zona afectada disposaran d’accés permanent des del Firalet, pel costat del Casal Marià, i la sortida serà per davant de l’Ajuntament. Mentre durin les obres, les pilones d’aquests dos punts estaran obertes, així com les del carrer Sant Ferriol.

 

 

Participació