Picabaralla virtual entre Rubió i Vayreda per la mobilitat vora el Montsacopa

L'obertura del restaurant al volcà comporta diversos problemes de trànsit i aparcament als carrers de la vora que encara s'han de resoldre i que l'exregidor de la CUP ja havia denunciat

Lluís Rubió ja va preguntar al darrer ple, el del seu comiat, sobre els problemes de trànsit al carrer Gradera.
Lluís Rubió ja va preguntar al darrer ple, el del seu comiat, sobre els problemes de trànsit al carrer Gradera. | Marti Albesa.
29 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:13h
El migdia d'ahir diumenge saltava a les xarxes socials una picabaralla política, per bé que virtual, entre Luís Rubió –que va deixar de ser regidor de la CUP al darrer ple municipal– i el regidor del PDECat a l'Ajuntament d'Olot Estanis Vayreda. Rubió, que és tècnic de joventut i educació, va fer un tuit en què es queixava que els veïns ja estaven cansats de la massificació als voltants del volcà Montsacopa, on el passat mes d'octubre s'hi va obrir un restaurant.Encara no una hora després, Vayreda, que és regidor de Promoció, Comerç i Turisme de la capital garrotxina, li responia que molts olotins tenien dret a gaudi de la Marxa Nadalenca a Sant Francesc i que només havien rebut peticions de regulació del trànsit dels veïns del carrer Gradera.

A banda d'intervencions d'espontanis, la conversa entre Rubió i Vayreda va continuar amb retrets de l'un i l'altre en relació als conflictes que genera la mobilitat i l'aparcament al carrer Gradera i els voltants. 

El regidor Estanis Vayreda durant el darrer ple, al costat del batlle Josep Maria Corominas. Foto: Martí Albesa.


La darrera pregunta de Rubió a Vayreda al ple municipal de gener

Precisament, la darrera pregunta que va fer Lluís Rubió com a regidor de la CUP a Estanis Vayreda en el darrer ple de l'Ajuntament d'Olot era per saber com estava l'estudi de la senyalització i etiquetatge per als vehicles al carrer Gradera i adjacents, al barri de Sant Francesc, ja que, especialment d'ençà de l'obertura del restaurant al Montsacopa, s'hi pdoduïen diversos problemes de trànsit.

Vayreda va respondre que just aquella setmana havien fet les reunions amb l'equip d'infraestructures i amb la policia per donar-los les instruccions dels acords presos amb els veïns, amb què "espero que en les properes setmanes, tot el que és la senyalització i tots els adhesius per als veïns del carrer Gradera ja ho puguem anar activant"
Arxivat a