El Carnestoles infantil d'Olot celebrarà 40 anys de Carnaval aquest 10 de febrer

Per celebrar-ho es farà un taller d'automaquillatge al matí a la plaça Mercat | La concentració dels assistents serà a les quatre de la tarda a la plaça Clarà, des d'on sortirà la rua del Carnaval que arribarà a la plaça Major

Els organitzadors han presentat aquest matí els actes i el cartell d'aquest 40è aniversari.
Els organitzadors han presentat aquest matí els actes i el cartell d'aquest 40è aniversari. | Martí Albesa.
Redacció
25 de gener del 2018
Actualitzat el 30 de gener a la 13:12h
El dissabte 10 de febrer vinent tindrà lloc la quarantena edició del Carnestoltes Infantil, que organitzen Rialles, Esplais de la Garrotxa i l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura. Aquest matí se n'ha fet la presentació a càrrec de la regidora de Joventut, Mar Roca, Joan Tresserras de l’Agrupament Escola Nostra Dona del Tura, Martí Julià d’Esplais de la Garrotxa, Tavi Algueró director de l’Escola Municipal d’Expresió i Marina Faja, alumna del centre i autora del cartell.
 

Joan Tresserras, de l’Agrupament Escola Nostra Dona del Tura. Foto: Martí Albesa.

 
Per a celebrar que enguany ja s'ha arribat a la 40a edició, s’ha organitzat una activitat extra que es durà a terme el mateix dissabte al matí: començarà a les 10h i finalitzarà a les 13.30h. Es tracta d’un taller d’automaquillatge que es farà a la plaça Mercat. Hi haurà esmorzar per a tothom. Paral·lelament, a les 11.30 del migdia els Reis Carnestoltes visitaran el supermercat Bon Preu i seguidament aniran a la plaça Mercat.
 
A la tarda continuaran amb la gran rua pel centre de la ciutat. La concentració dels assistents serà a les 16h de la tarda a la plaça Clarà, des d’on sortirà la rua del Carnaval que arribarà a la plaça Major, amb el rei i la reina i els grups de percussió Tam, Timbus. La Berta Espona dels Esplais de la Garrotxa i en Marçal Bancells de la secció de mainada del Centre Excursionista són el Rei i la Reina del Carnaval Infantil. Ells seran els encarregats de pronunciar el pregó a la plaça Major. Tot seguit, hi haurà ball amb el grup Xiula.
 
L’Escola d’Art s’encarrega d’engalanar la plaça Major mentre que l’Escola Municipal d’Expressió realitza la il·lustració del cartell. El pòster del Carnestoltes Infantil és obra de Marina Faja, alumne de l'aula d'Il·lustració i Còmic de l’Escola.
 

El cartell d'enguany del Carnestoltes infantil. Il·lustració: Marina Faja.

Arxivat a