Tot és a punt per a la Xa Marxa Nadalenca d'Olot aquest 28 de gener

L' Associació de Veïns de Sant Francesc i l'empresa Fotoinstant.com faran possible aquesta edició, que conserva l'accent solidari a favor de Càritas Olot

Imatge d'enguany de la Marxa Nadalenca.
Imatge d'enguany de la Marxa Nadalenca.
Redacció
23 de gener del 2018
Actualitzat el 28 de gener a les 12:33h

Alguns dels participants a la Marxa Nadalenca d'Olot. Foto: Martí Albesa.


Tot és a punt perquè aquest diumenge, 28 de gener, torni a Olot la Marxa Nadalenca, que farà ja deu anys des dels seu inici, sota l'impuls de l'Associació de Veïns de Sant Francesc i l'empresa Fotoinstant.com, representada per Olivier Domanico.

Les inscripcions a la modalitat cursa com a la caminada es poden realitzar presencialment fins divendres 26 a les 20h a la botiga Peacok Olot de la plaça Catalunya i a través del web. També es podran realitzar el mateix dia de la prova fins les 10h des del lloc de la sortida.
 
La sortida i arribada es faran a davant del Museu dels Sants, que logísticament hi ajuda. Es mantenen dos recorreguts, el de la cursa més competitiva i el de la caminada per a la gent qui vulgui participar sense ànim de competició.
 

La regidora d’Esports, Mar Roca, ha acompanyat David Juvanteny i Olivier Domanico, representants de l’anterior i actual organització de la Marxa Nadalenca, en la presentació de l'esdeveniment. Foto: @olotuit.


S'ha d'agrair el suport a l’ Ajuntament d'Olot per a la seva ajuda per tal de poder permetre que es pugui realitzar l’ activitat.

Donen, també, les gràcies a:
  • la Caixa qui donarà recolzament a la prova pel seu caire benèfic.
  • la botiga Peacock per la seva aportació de primer ordre i permetre així el bon desenvolupament de l’ activitat.
  • a la resta de comerciants qui apostan per la continuitat de la Marxa Nadalenca i confiant amb nosaltres han contribuit a que tot es faci realitat:
  • Casa Baldiret, Pastisseria Cropic’s, Cafeteria El Carrilet, Forn Jaume, la botiga de productes naturals Joan Janot, Gabino de La Casa del Pernil, Pastisseria Ferrer, Joeria Plana, Consultor d’ assegurances Punset, botiga de moda infantil i juvenil Youngster, Mail Boxes enviaments, Can Manxa.
  • Com a col·laboradors Matutano i carns i embotits Jordi Vilarrasa.
 
Accent solidari  

De totes les inscripcions realitzades 1€ anirà destinat a Càritas Olot. El preu de la inscripció és de 7€ a la marxa competitiva amb dret a obsequis.

El recorregut de la caminada està obert a tothom de forma totalment de franc.

Qui vulgui fer la caminada i emportar-se els obsequis ho podrà fer amb un preu d'inscripció de 3€.

Cal remarcar que la Xurreria Jofre invitarà tots als participants a xocolata calenta i xurros.
 
Tant l’associació de veïns, els organitzadors tècnics, i les entitats col·laboradores, confien assolir una bona recaptació amb fi solidari per als projectes sense ànim de lucre de Càritas.
 
Arxivat a