La CGT denuncia excés de correu acumulat a les oficines d'Olot

Afirmen que hi hauria més de 2.000 productes que no s'han pogut lliurar als destinataris

Oficina de Correus a Olot.
Oficina de Correus a Olot. | @olottelevisio.
Redacció
18 de gener del 2018
Actualitzat el 22 de gener a la 13:29h
La secció sindical de la Confederació General del Treball (CGT) de Correus Girona denuncia "excés de correspondència acumulada" per falta de personal a municipis com Olot (Garrotxa), Maçanet de la Selva (Selva) i Sils (Selva). En el cas d'Olot i Sils, afirmen que hi hauria més de 2.000 productes que no s'han pogut lliurar als destinataris.

El sindicat ha demanat a la Prefectura Provincial de Correus a Girona i al comitè provincial que contracti més personal, però assegura que enlloc d'això, "l'única mesura" que s'ha pres a Olot i en d'altres poblacions gironines ha estat "oferir hores extra al personal". El sindicat alerta que després de les recents campanyes de Nadal i eleccions, amb l'augment de paqueteria que impliquen, la falta de personal a diverses oficines de correus gironines és "alarmant i preocupant".  Tot plegat, afirmen, provoca un augment d'estrès al personal que hi treballa.

Aquesta situació, assegura la CGT, ha provocat que a Maçanet de la Selva hi hagi una acumulació d'aproximadament 800 notificacions pendents i gairebé 5.500 objectes que no s'han repartit als seus destinataris.
 
Arxivat a