El Cercle Euram Garrotxa aborda la ciberseguretat en el món empresarial

Javier Fernández Martín, arquitecte de seguretat cibernètica a Telefònica, en parlarà en una conferència divendres 19 de gener al restaurant La Deu d'Olot

Durant la conferència es proposaran estratègies per a l’extensió de la cultura de la ciberseguretat.
Durant la conferència es proposaran estratègies per a l’extensió de la cultura de la ciberseguretat. | Arxiu.
Redacció
16 de gener del 2018
Actualitzat a les 9:50h
Amb l'arribada de 2018 el Cercle Euram Garrotxa inicia un cicle de conferències de màxim interès dins el món empresarial. La primera tractarà sobre un dels riscos latents més importants i que poden afectar de manera molt greu les organitzacions empresarials, com és el de la ciberdelinqüència.
 

Javier Fernández Martín.

La conferència "L’impacte de la ciberseguretat en els entorns del negoci",  anirà a càrrec de Javier Fernández Martín, arquitecte de seguretat cibernètica a Telefònica i un dels majors experts en el suport empresarial per a la protecció dels processos comercials, dades i infraestructures a través d’estratègies, pràctiques i solucions de seguretat cibernètica. Serà aquest pròxim divendres, 19 de gener, a partir de les 9 del matí al restaurant La Deu d'Olot, en què també intervindrà el president del Cercle Euram Garrotxa, Òscar Rodríguez.

Fernández Martin proposarà estratègies per a l’extensió de la cultura de la ciberseguretat i exposarà diversos casos pràctics. Després d’un descans, reprendrà la conferència tractant algunes bones pràctiques, recomanacions i reflexions sobre la ciberseguretat, i sobre 2/4 de 12, s’obrirà un torn de paraula als assistents.

La conferència és oberta a tothom, si bé està especialment destinada als directors generals de les empreses i responsables en tecnologia de la informació.

Per a més informació i confirmar la vostra assistència podeu connectar amb Joan Manuel Robles, secretari tècnic dels Cercle Euram Garrotxa, al telèfon 669 280 509 o bé a l'adreça de correu-e [email protected].

El Cercle Euram Garrotxa

El cercle Euram Garrotxa  neix de la mà d’un grup d’actors socioeconòmics de la comarca, amb l’objectiu de consolidar les relacions socioeconòmiques amb la resta de territoris de l’euroregió de l’arc mediterrani, des d’Alacant fins al Rosselló, incloent-hi les Illes Balears i Andorra. Les sinergies de tipus socioeconòmic, cultural i lingüístic, que al llarg del temps han consolidat les relacions entre els diferents territoris EURAM, són la base de la creació i consolidació dels diferents cercles arrelats al territori.

El Cercle participa també activament de la vida associativa de la comarca, i en aquests moments participa en els òrgans de decissió de les següents entitats socioeconòmiques:

 
 
Arxivat a