El batlle d'Olot destaca el tercer aniversari de la plaça Mercat i l'hospital

Josep Maria Corominas fa balanç de la política municipal duta a terme l'any passat en un un article d'opinió a «El Punt Avui»

L'article publicat a «El Punt Avui» també es pot consultar en línia.
L'article publicat a «El Punt Avui» també es pot consultar en línia.
Redacció
15 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:10h
En un article d'opinió publicat aquest dilluns, 15 de gener, al diari El Punt Avui, sota el títol de "Tres anys d'hospital i mercat", el batlle d'Olot Josep Maria Corominas, destaca, quant als assoliments de 2017 –tot i les qüestions de país, que van centrat bona part de l'any– el tercer aniversari del mercat i l'hospital.

"Han complert tres anys –escriu– les instal·lacions que vàrem posar en marxa a finals del 2014. Cronològicament la primera inauguració va ser la del nou hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. El 6 d’octubre del 2014, l’hospital Sant Jaume –institució en la qual vaig treballar més de 30 anys– va estrenar nova seu i els seus professionals van poder desenvolupar la seva activitat en una infraestructura adequada al temps en què vivim."

Corominas recorda que la ciutat i la comarca gaudeixen ara d’una obra que, a més de millorar l’assistència sanitària, permet fixar uns objectius de creixement i de desenvolupament futur sense més límits que els que suposa el nivell d’hospital que correspon a la planificació sanitària del país.

També, parla de la plaça Mercat, que va obrir a les darreries de 2014: "Des del primer moment vàrem estar convençuts de la necessitat d’un nou edifici per solucionar els inconvenients que presentava l’antiga estructura del mercat. Calia posar l’entrada a peu pla, remodelar l’aparcament i fer més eficients les seves circulacions, però sobretot consideràvem imprescindible trobar la complicitat de tota la gent que hi treballava. Decisió arriscada, però que se’ns va facilitar pel suport i la implicació de tots els placers."

Quant als assoliments de 2017, el batlle d'Olot ressalta la posada en marxa del nou edifici de serveis del volcà Montsacopa, l'impuls de projectes innovadors com l’Europace, la Xarxa Espavilada que abasteix de fred i calor equipaments del centre d’Olot (entre ells la plaça Mercat) des de les instal·lacions de l’antic hospital i l'inici de la reforma de la residència Sant Jaume, que esdevindrà un centre pioner a Catalunya amb un model assistencial pensat perquè la gent gran pugui estar com a casa.

De cares a l'any que comença, Corominas anuncia que l'any 2018 "ens portarà un nou Firal i ens permetrà donar impuls a nous projectes estratègics".
Arxivat a