El pavelló d’esports acull el II Torneig Ciutat d'Olot de gimnàstica artística

Aquest cap de setmana la competició comptarà amb la participació de 500 esportistes

A nivell competitiu s’hi podrà veure des de la gimnàstica d’escola fins a gairebé la gimnàstica d’elit.
A nivell competitiu s’hi podrà veure des de la gimnàstica d’escola fins a gairebé la gimnàstica d’elit. | Aj. Olot.
Redacció
11 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:20h
El Club Gimnàstic Olot (CGO) organitza aquest cap de setmana del 13 i el 14 de gener la segona edició del Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica artística masculina i femenina. La presidenta del CGO, Anna Vegara, ha explicat a la presentació d’aquest matí que “degut a la demanda dels diferents clubs, el Torneig ha ampliat les categories i nivells dels participants per tal de poder abastar a un major nombre de clubs”.

Si en la primera edició ja es va poder comptar amb més de 250 participants, aquesta xifra s’ha duplicat fins als 500. Aquest augment del nombre d’esportistes participants confirma l’èxit del torneig i la bona organització del club, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot. 

A nivell competitiu s’hi podrà veure des de la gimnàstica d’escola fins a gairebé la gimnàstica d’elit amb es categories de via olímpica tan de masculina com de femenina. Com a novetat, i degut a la gran evolució tècnica de la secció de gimnàstica del CGO, el torneig comptarà amb més de 40 gimnastes olotines que s’han preparat de valent per endur-se el màxim de guardons a casa.

Aquesta és la quarta temporada de funcionament del Club Gimnàstic Olot, que va néixer del Club Gimnàstic Osona, especialitzat en l’organització de competicions. L’any 2012 el club osonenc es va instal·lar a la capital de la Garrotxa. La regidora d’Esports d’Olot, Mar Roca, ha destacat “el pas tan important que ha fet el club que va començar l’any 2012 amb 15 participants i que actualment té 95 esportistes i molts més en llista d’espera”.