Les Preses fa un bon balanç dels actes organitzats per les festes de Nadal

A més a més, la directora general de Cultura Popular, Àngels Blasco, va visitar la vila amb motiu de la presentació del nou llibre fet per Enric Plana Planella sobre la història del poble

Enguany els Reis d'Orient van estrenar nous trons i una millor il·luminació.
Enguany els Reis d'Orient van estrenar nous trons i una millor il·luminació. | @lespreses_cat
Redacció
08 de gener del 2018
Actualitzat a les 15:51h
Finalitzen amb gran èxit i participació les activitats de Nadal al municipi garrotxí de Les Preses. Des del passat divendres 15 de desembre que es va iniciar les activitats nadalenques al municipi no han parat d'oferir diferents tipus d'activitats per a tots els públics per gaudir d'aquestes vacances nadalenques. Es va inaugurar una molt bona mostra de pessebres que va anar a càrrec dels alumnes de l'Escola de Plàstica del Centre Cultural; també, el pessebre de la farmàcia de les Preses que ja és tota una tradició i cada any no deixa de sorprendre amb noves figures i efectes especials. Al llarg d’aquests dies es va fer una magnífica inauguració de l'exposició d'haikus de l'Anna Vila cal·ligrafiats per a Iolanda Perez. Els alumnes de l'Escola La Bòbila, dies abans de finalitzar el curs van fer una representació de teatre molt original amb l'obra "Dóna'm un like". També, es va fer un participatiu concurs de Nadales amb dibuixos divertits i originals.

Durant les festes hi va haver la visita de la directora general de Cultura Popular, Àngels Blasco, amb motiu de la presentació del nou llibre de les Preses fet per Enric Plana Planella, una obra molt gràfica que utilitza moltes imatges cedides per molts veïns i veïnes en què l'autor ha volgut fer un recorregut sobre la història del poble.

Enguany els nens i nenes del Grup d'Esplai el Sol van organitzar una cantada de Nadales a les escales de l'església de Sant Pere. Igualment, la Coral Puigsacalm es va atrevir amb el musical Un Nadal amb Mr. Scrooge, basat en el conte de Nadal de Charles Dickens.

Com comença a ser tradició a les Preses, no hi van faltar les originals quines que s'hi organitzen per part del Grup d'Esplai el Sol, les de l'Escola de Futbol de Bosc de Tosca i la que organitza el club de futbol les Preses, totes elles amb molta participació i magnífics premis.
 

No van faltar les populars i paricipatives quines, com aquesta del CF Les Preses. Foto: @lespreses_cat


No es podien acabar les festes de Nadal amb l'esperada visita de Ses Majestats els Reis d'Orient, que enguany l'Ajuntament els va canviar els seus trons reials per uns de molt més elegants i la instal·lació d'una nova il·luminació per fer una bona rebuda. Com cada any es va fer el concurs de fanals fets a mà, que enguany va guanyar Joël Sala amb el fanalet anomenat Rei negre, seguit del segon premi per a Àxel Guix, amb el fanalet Caseta de gel, i el tercer premi per a Helena Curós, amb el fanalet Rei blanc. El premi col·lectiu va ser per a la classe de P4 de l'Escola La Bòbila amb el fanalet anomenat Estel Blau.
 
Arxivat a