El XII Seminari sobre patrimoni natural de la Garrotxa serà el 17 de febrer

Se celebrarà a Els Catòlics d'Olot a partir de les 10 del matí

La masia de la Clapera, al fons, sota els cingles de Sant Miquel de Castelló, a la Vall d'en Bas.
La masia de la Clapera, al fons, sota els cingles de Sant Miquel de Castelló, a la Vall d'en Bas. | Xavier Borràs.
Redacció
08 de gener del 2018
Actualitzat el 09 de gener a les 11:27h
Des de la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d'Història Natural (ICHN), ens conviden al XII Seminari sobre patrimoni natural de la comarca de la Garrotxa que se celebrarà a Olot el dissabte dia 17 de febrer de 2018.

La jornada començarà a les 10 del matí i s'allargarà fins a quarts de 7 de la tarda. Igual que l'any passat, el Seminari es desenvoluparà a la sala-teatre "Pere Serrat" d'Els Catòlics, situada al número 7 del carrer de Clivillers.
 
L'assistència és gratuïta, però cal inscriure-s'hi prèviament a través de l'adreça electrònica [email protected] o bé trucant al telèfon 933 248 582.

El seminari es planteja com a sessió oberta, on tots els estudiosos i afeccionats que ho desitgin puguin presentar el resultat dels treballs que recentment han realitzat o els que actualment estan desenvolupant en l'àmbit de la Garrotxa.
 
En aquests moments, s'està acabant de confeccionar el programa i si esteu interessats a presentar una comunicació, hauríeu de fer arribar, com més aviat possible, el nom de qui realitzarà la ponència i el títol amb què es presentarà. Més endavant ja es concretaran els horaris i el programa definitiu amb totes les ponències.
 
Podeu consultar qualsevol altra informació de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN a la plana web:http://ichngarrotxa.iec.cat o a www.facebook.com/ichngarrotxa.
 

Cartell de convocatòria del XII Seminari sobre patrimoni natural de la Garrotxa. Foto: @ICHN_Garrotxa