El cantautor olotí Constan presenta «L'abric de set hiverns» el 13 de gener

Els tretze temes d'aquest primer disc en solitari es podran sentir a l'Ermita de Sant Francesc al Montsacopa

Constan presentarà el seu primer disc en solitari al Montsacopa.
Constan presentarà el seu primer disc en solitari al Montsacopa. | C. F.
Redacció
02 de gener del 2018
Actualitzat el 12 de gener a les 11:13h

El compositor, guitarrista i cantant olotí Constan Fernàndez, Constan, presentarà el pròxim dissabte 13 de gener a l'ermita de Sant Francesc, al Montsacopa, el seu primer treball en solitari ,L’abric de set hiverns, acompanyat de Manel Gaspar al piano i Miquel Grifell a les guitarres. Aquest disc es compon de tretze cançons viscudes en primera persona que descriuen paisatges interiors, l’obertura d’una nova visió i el tancament d’un cicle.
 
El polifacètic músic olotí és un compositor, guitarrista i cantant amb més de 20 anys d’experiència en diversos àmbits de l’escena musical. Amb una personalitat que s’ha anat forjant passant per grups de Pop-Rock com Confidente, La Bander i Hoy no es sábado, ha actuat amb formacions corals com Tutti Quanti (Músics Associats de la Garrotxa) i el cor de Vallferosa (acompanyant Lídia Pujol en l’espectacle Iter Luminis). A més, ha participat en altres disciplines com l’espectacle infantil Marisol de la companyia Cirquet Confetti i amb el grup de mantres Karuna. També, ha estat l’autor de la cançó “Despertant records” a petició de l’artista Rafel D’Olot, que pinta quadres amb relleus que es poden tocar, possibilitant l’accés a l’art pictòric als invidents. Ha compost i interpretat l’espot publicitari d’Olot Televisió de l’any 2016 i ha col·laborat en el disc Culpes perdonades del grup gironí Ca Vell.

Tot aquest bagatge va desembocar en la gravació del disc Senyals de vida del grup Pols, del qual en Constan ha estat compositor, veu i guitarra, i que ha suposat el trampolí definitiu per tal d’impulsar aquesta nova etapa en solitari.

Fruit d’aquestes experiències, tant musicals com vitals, neix “L’abric de set hiverns” (Segell Microscopi), 13 cançons compostes durant els últims set anys, i que ara ha enregistrat i mesclat als estudis La Vall del productor Marc Martín, coproduït pel mateix Constan i el guitarrista Jordi Carles, i comptant amb la col·laboració d’una llarga llista de músics de reconegut prestigi.

En el concert de dissabte aquest músic i cantautor olotí ens vol descobrir l’evolució que ha fet amb un concert tranquil i en un espai singular.

 
Arxivat a