Els Pastorets tornen avui i demà a l'Orfeó Popular Olotí

És previst que els Reis de l’Orient visitin el teatre a les acaballes de l’obra

Les entrades per veure Els Pastorets per Sant Esteve i el passat dissabte es van exhaurir.
Les entrades per veure Els Pastorets per Sant Esteve i el passat dissabte es van exhaurir. | @orfeopopular
Redacció
02 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:06h
Les representacions d'Els Pastorets d’Olot van tornar a l’Orfeó Popular Olotí coincidint amb el Nadal i ho van fer amb força. Dimarts, durant la diada de Sant Esteve, es van exhaurir les entrades disponibles per assistir a la primera de les funcions.

Els garrotxins van gaudir en família de l’obra dirigida per Marta Puig. Pares i fills, avis i néts van riure d’allò més amb les ocurrències dels pastors Bato i Borrego, interpretats pels germans Colom; van tornar-se a esfereir amb els crits de guerra dels dimonis comandats pel malvat Llucifer, a qui va donar vida Enric Masó, i van entendrir-se novament amb la visió dels àngels, liderats per Fina Carré, a la pell de Sant Miquel, i la joveníssima Agnès de Bolòs, que s’estrenava com a l’arcàngel Gabriel.

Les dues últimes representacions tindran lloc a la mateixa hora els dies 2 i 3 de gener. Aquestes darreres funcions tindran un component especial, ja que és previst que els Reis de l’Orient visitin el teatre de l’Orfeó a les acaballes de l’obra.
 
Arxivat a