El món del fútbol base garrotxí lamenta la mort de Kevin Páez en accident de trànsit

Va morir aquest passat dissabte a la C-37 en un accident en què també va resultar mort un veí de Sant Esteve d'en Bas resident a Sant Jaume de Llierca

Pla general de la C-37 a l'alçada de Torelló on van predre-hi la vida Kevin Páez i Narcís Corominas.
Pla general de la C-37 a l'alçada de Torelló on van predre-hi la vida Kevin Páez i Narcís Corominas. | ACN.
Redacció
02 de gener del 2018
Actualitzat a les 18:54h
Tant des de la Unió Esportiva Olot com des del CEF Bosc De Tosca s'han unit al condol de familiars i amics per la pèrdua de Kevin Páez Lara, jugador del futbol base comarcal en la seva etapa de cadet i en d’altres clubs de la comarca com el CF Sant Privat, on va jugar sis mesos, o el Santjoanenc, de tercera catalana, on jugava enguany el malaguanyat jove.

Kevin Páez, olotí de 23 anys, va morir aquest passat dissabte 30 de desembre a tocar de la mitjanit en un greu accident de trànsit a la C-37, al km 155, a l'alçada de Torelló, en un xoc múltiple en què també van estar implicats, després de la col·lisió frontal entre dos turismes, dos cotxes més i un camió que transportava porcs.

Com a conseqüència de la topada, van resultar morts els conductors de dos dels turismes involucrats. Es tracta de Narcís Corominas Giol., de 66 anys, natural de Sant Esteve d'en Bas, oer bé que actualment era veí de Sant Jaume de Llierca, i de Kevin Paez Lara, de 23 anys i veí d'Olot. A més, en el sinistre hi va haver una persona ferida crítica, que va ser traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron, una persona ferida menys greu i dues més ferides lleus, que van ser traslladades a l'Hospital de Vic.

Entre el ferits, segons El Punt Avui, hi era el capità del Lleida Esportiu, Marc Nierga, que és veí d’Olot i tornava a la capital del Segrià, on tenia entrenament amb l’equip, i que es va veure implicat en la topada. El jugador viatjava sol i va resultar il·lès, tot i que va passar la nit a l’hospital de Vic en observació.

La cerimònia de comiat de Kevin Páez tindrà lloc avui a a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d'Olot. La de Narcís Corominas serà també avui a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Sant Jaume de Llierca.
Arxivat a