Neix la primera cursa de la dona de Sant Joan les Fonts en benefici de l'Oncolliga

Tindrà lloc el diumenge 18 de març de 2018 a les 10 del matí i ja s'han obert les inscripcions

Una imatge a vista de dron de la 1a Cursa de les Dones celebrada a Les Preses el 2017 que ara vol imitar Sant Joan.
Una imatge a vista de dron de la 1a Cursa de les Dones celebrada a Les Preses el 2017 que ara vol imitar Sant Joan. | @lespreses_cat.
Redacció
01 de gener del 2018
Actualitzat el 02 de gener a les 10:43h
Un grup de veïns i veïnes de Sant Joan les Fonts s'ha unit per organitzar la 1a Cursa de la Dona del municipi. Un col·lectiu (amb més de 25 persones) que té ganes d'oferir a tothom que ho desitgi una matinal solidària que, esdevingui un punt de trobada per a tots aquells que vulguin fer esport mentre col·laboren amb l'Oncolliga, com ja va succeir aquest 2017 al municipi de les Preses amb gran èxit de participació.

La cursa tindrà lloc el diumenge 18 de març de 2018 a les 10 del matí, sortirà del Club Poliesportiu Santjoanenc i comptarà amb un recorregut total de 6 quilòmetres que es podran fer caminant o corrent (i és apta per a tot tipus de participants). Es tracta d'una cursa solidària i no competitiva.

Les inscripcions s'obren a partir de demà, dia 1 de gener. Per a tots els que s'inscriguin abans del 5 de març el preu és de 8€ (inclou samarreta, esmorzar i diversos sortejos). A partir del 6 de març el preu és de 10€ i, per qüestions d'organització no es podrà garantir ni la samarreta ni l'esmorzar.
 
Com us podeu inscriure?  
  1. Per internet: a la pàgina web: www.cursadeladonastjoan.wixsite.com/cursadeladonastjoan
  2. Presencialment: a l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts i a la Pastiserria El Cacau d'Olot (Plaça Major)
La cursa és 100% solidària i tots els beneficis aniran destinats a Oncolliga, una entitat que vetlla perquè les persones que pateixen càncer i les seves famílies tinguin un munt de serveis a la seva disposició per tal d'ajudar-los durant el procés de la malaltia. 
 
Durant la jornada, a més, hi haurà més activitats complementaries a la cursa: zumba, esmorzar popular, fotocol i tallada de cabells solidària, entre d'altres. 
Què tindrà de diferent aquesta cursa?
  • Hi poden participar homes i nens
  • El recorregut recorrerà paratges on predominen el verd i els camins de terra, i per tant no serà exclusivament urbà
  • És una Marxa totalment inclusiva, que permet la participació de tots els nivells, un recorregut per a les persones amb mobilitat reduïda, i oferint un servei d'acompanyament a les persones amb cadira de rodes que ho necessitin
  • Per escalfar motors durant els mesos previs es proposaran diversos concursos a través de les xarxes socials
Facebook: /cursadonasantjoan
Instagram: @cursadonasantjoan
 

Cartell de la 1a Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts.