Més de 900 persones canten nadales a l’escola Castanyer de Sant Joan les Fonts

Els més de 250 alumnes, dels cursos des de pàrvuls fins a sisè, han estat els protagonistes d’aquesta tradicional cantada

El Pavelló Poliesportiu de Sant Joan les Fonts va acollir la popular Cantada de Nadales.
El Pavelló Poliesportiu de Sant Joan les Fonts va acollir la popular Cantada de Nadales. | @santjoanfontsaj.
Redacció
22 de desembre del 2017
Actualitzat a les 11:43h
Un any més, els alumnes de l’escola Castanyer han tornat a celebrar la cantada de nadal oberta al públic. En aquesta ocasió, tots els nens i nenes del municipi han explicat una història que partia d’un gran arbre de Nadal.

Els més de 250 alumnes, dels cursos des de P3 fins a sisè, han estat els protagonistes d’aquesta tradicional cantada, i han ofert un gran espectacle amb cançons ben diverses, que tant els familiars com la resta de públic assistent han valorat de manera molt positiva.

Aquest any s'ha tornat a realitzar al Pavelló Poliesportiu de Sant Joan les Fonts,  per poder garantir una millor sonoritat i visibilitat als assistents. En aquesta quarta ocasió, l’acte ha tornat a tenir un gran èxit, això ha estat possible gràcies a les més de 900 persones que hi han assistit i a la participació ben activa dels alumnes i professors de l’escola.

Un cop finalitzat l’acte l’Ajuntament ha lliurat un obsequi a cada infant i s’ha ofert xocolata i coca a tots els assistents.