El ple del Consell dels Infants de la Vall d’en Bas serà aquest dimarts

La sessió amb els alumnes de 5è i 6è de primària de l’Escola Verntallat es podrà seguir en directe per Ràdio La Vall i per vídeo en temps real

Redacció
18 de desembre del 2017
Actualitzat a les 14:07h
El ple d’aquest mes de desembre estarà marcat per la participació infantil. Es celebrarà el primer Ple del Consell dels Infants on els nens i nenes de l’escola Verntallat hi portaran les propostes que han estat treballant durant el primer trimestre de curs.

La presència dels infants farà canviar l’horari del ple. Extraordinàriament es farà a les 19:30h del dimarts 19 de desembre. Es podrà seguir en directe des de la Sala de Plens de l’Ajuntament, per Bas Ràdio, al 107.9FM i en Streaming fent clic a aquest enllaç.

El Consell dels Infants de la Vall d’en Bas, és un projecte conjunt entre l’Escola Verntallat i el propi Ajuntament i que sorgeix de la voluntat tant de l’equip de govern municipal com del personal docent de l’escola.

L’objectiu principal és crear espais de participació i consulta, on l’Ajuntament en pugui extreure propostes reals, però també, que sigui un punt de partida per tal que els món adult tingui en compte als nostres infants com a persones actives, amb criteri i amb visió pròpia per decidir com hauria de ser la Vall d’en Bas i què hauria de fer l’Ajuntament. Els protagonistes són els alumnes de 5é i 6é de primària de l’Escola Verntallat de la Vall d’en Bas.