Nous cursos i seminaris de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot

Inaugurarà el programa formatiu la conferència “La transformació en el món empresarial: un cas d’èxit”, a càrrec de Giovanni Inturrisi i Piet Swartelé, el 15 de gener

Redacció
14 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:49h
Giovanni Inturrisi, CEO de Zoetis Vall de Bianya, serà un dels conferenciants en la inauguració del programa formatiu de la FES.
Giovanni Inturrisi, CEO de Zoetis Vall de Bianya, serà un dels conferenciants en la inauguració del programa formatiu de la FES. | Linkedin.
Els cursos i seminaris empresarials de la FES (Fundació d'Estudis Superiors d'Olot) són activitats formatives dirigides a directius, petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors on es tracten de forma específica diferents temes d’interès per al sector empresarial.

Enguany, el programa comptarà amb una oferta formativa de 15 cursos amb  temes diversos com captar nous clients, vèncer la por a parlar en públic, accés  a nous clients i proveïdors mitjançant els  mercats electrònics, lideratge outdoor, woocomerce (plugin de Wordpress per fer botigues online), la cadena de subministrament, autoestima o de relacions laborals, etc.  La millora contínua de les empreses serà l’eix central del programa 2018, i per aquest motiu, tres de les activitats programades es centraran en aquest eix, son les formacions sobre el  Yellow belt, els Mapes de procés i un curs sobre com gestionar l’error humà.
 
Inaugurarà el programa formatiu la conferència “La transformació en el món empresarial: un cas d’èxit” que anirà a càrrec de Giovanni Inturrisi, CEO de Zoetis Vall de Bianya i Piet Swartelé, Global Manufacturing director de Kedrion Biopharma (Lucca-Itàlia) i ex CEO de Zoetis.  Tindrà lloc el dia 15 de gener de 19 a 20.30 h a la FES d’Olot (C/ Joan Pere Fontanella, 3). La ponència és gratuïta però cal inscripció prèvia al web fes.olot.cat.
 
Els imports de les matrícules dels cursos i seminaris són bonificables mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo depenent del crèdit de l'empresa, i com és habitual, la FES s’ofereix a tramitar sense cost addicional aquesta bonificació a les empreses que ho demanin.
 

El director de la FES, Jordi Calabuig, i el regidor de Promoció, Estanis Vayreda, durant la presentació del nou programa de formació. Foto: @olotuit.


El director de la FES, Jordi Calabuig, ha explicat que “és una formació que té molt bona acollida per què respon a les necessitats que ens fan arribar les empreses i que es complementa amb la resta d’activitats que altres centres ofereixen a la ciutat”. A la presentació d’aquest matí a l’Ajuntament d’Olot, Calabuig ha estat acompanyat del regidor de Promoció, Estanis Vayreda.
 
Arxivat a