El XIV Saló d'Arts Plàstiques de Sant Joan les Fonts fa record de visitants

Més de 400 persones van poder admirar al monestir romànic les obres de més de 50 artistes d’arreu del país

El XIV Saló d'Arts Plàstiques ha estat tot un èxit.
El XIV Saló d'Arts Plàstiques ha estat tot un èxit. | @santjoanfontsaj.
Redacció
14 de desembre del 2017
Actualitzat a les 10:23h
El XIV Saló Internacional d'Arts Plàstiques de Sant Joan les Fonts, que va tenir lloc a la vila garrotxina fins el passat dia 10 de desembre, ha tancat amb un record de visitants. Ha estat l'any amb més nombre de visitants de totes les edicions amb un total de més de 400 persones. Aquests visitants eren d'arreu de Catalunya i han pogut admirar a l'interior del monestir romànic la gran quantitat d'obres d'art que no han deixat indiferent a ningú.

Igualment exitós va ser el dia la inauguració de l'exposició, el passat dissabte 2 de desembre, en què van assistir més de 200 persones. L’acte va anar a càrrec dels regidors de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts; Anna Serra, Josep Roca i Maria Galizia, l’editor i pintor Josep Oliveras, la crític d’art Gemma Gregori, la presidenta de l’Associació Garrotxa Cultural, l'escriptora Sílvia Vilacoba, l’escriptor Manel Fortis i mossèn Miquel Vall-llosera. 
 

A l'acte d'inauguració, el passat 2 de desembre, hi van assistir més de 200 persones. Foto: @santjoanfontsaj.


A l’exposició d’enguany, d'entrada lliure, hi han participat més de 50 artistes d’arreu del país en temàtiques diverses com ara pintura, escultura, talla i dibuix. L’exposició ha estat oberta diàriament d'11 a 14 hores fins el passat dia 10 de desembre.

Els organitzadors, l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts i Editorial Oliveras, ja preparen les novetats per la pròxima edició, que serà la XV