La Policia Municipal d'Olot deté un home per un delicte contra la salut pública

L'home, veí d'Olot de 41 anys, va esquivar un control dels agents, que van aconseguir aturar-lo i van descobrir que dins el cotxe hi duia 1,5 kg de marihuana

Els agents van escorcollar el cotxe i hi hi van trobar una bossa amb cabdells de marihuana.
Els agents van escorcollar el cotxe i hi hi van trobar una bossa amb cabdells de marihuana. | PMO.
Redacció
13 de desembre del 2017
Actualitzat a les 10:38h
La Policia Municipal d'Olot ha detingut un home per un delicte contra la salut pública. L’home va evitar aquest diumenge un control dels agents, que quan van aconseguir aturar-lo, van trobar a l’interior del vehicle una bossa de plàstic plena de cabdells de marihuana, a punt per a la comercialització i consum.

La Policia Municipal d’Olot ve detenir el conductor del vehicle i el va acusar d’un delicte contra la salut pública. Els fets van passar aquest diumenge a dos quarts de dues de la matinada, quan el detingut, veí d’Olot de 41 anys, va esquivar un dels controls de pas que la policia havia instal·lat a l’avinguda Sant Jordi. Un cotxe patrulla va aconseguir aturar-lo a l’avinguda Estació, a l’alçada del recinte firal. En el control d’alcoholèmia, va donar negatiu, però quan els agents van escorcollar el vehicle van trobar-hi una bossa amb cabdells de marihuana amb un pes total d’1,5 quilos.
 
L’home, que va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, va ser traslladat a la comissaria del Mossos d’Esquadra per a la continuació de les diligències d’investigació i va passar posteriorment a disposició judicial. Ha quedat en llibertat amb càrrecs.
 

A l'interior del vehicle hi havua una bossa de plàstic plena de cabdells de marihuana. Foto: PMO.

Arxivat a