La Fira del Pessebre ja porta la flaire de Nadal a Olot

Junt als mercats d'Artesania, de Nadal i el Km 0, la ciutat i la comarca s'emplenen de visitants d'arreu del país

La Fira del Pessebre d'Olot, una bona ocasió per adquirir aquella figureta que ens manca.
La Fira del Pessebre d'Olot, una bona ocasió per adquirir aquella figureta que ens manca. | Martí Albesa.
Redacció
09 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:16h
La tradicional Fira del Pessebre d'Olot ja porta, aquest cap de setmana, la flaire del temps de Nadal a Olot i a la comarca de la Garrotxa. Junt Junt als mercats d'Artesania, de Nadal i el Km 0, la ciutat s'emplena de visitants d'arreu del país que aprofiten aquests dies per adquirir regals i obsequis de cares a les pròximes pasques.

La Fira del Pessebre, que va començar aquest divendres 8 de desembre s'allargarà fins el diumenge a les 14 h. Una de les novetats d’enguany és que el Mercat d’Artesania canvia la seva ubicació, per causa de les obres al firal, i se situa del carrer Major a la plaça del Carme. La carpa d’activitats infantils i familiars també és a la plaça del Carme, on hi ha programades activitats i tallers per a tota la família.
 

Arreu d'Olot s'hi pot trobar la tradició de Nadal, com els tions de la fotografia. Foto: Martí Albesa.

 
La Fira del Pessebre compta amb 71 parades: 27 del carrer Major a la plaça del Carme, on s’hi trobarà el Mercat de l’Artesania; 4 davant de Sant Esteve a l’espai dedicat als Pessebres, a la plaça Major hi ha 15 parades amb productes de quilòmetre zero (un espai que al llarg dels anys s’ha anat consolidant, on es poden trobar 15 empreses i comerços de la comarca, que ofeeixen els millors productes per a regalar aquest Nadal). L’oferta firal es completa amb el Mercat de Nadal, a la plaça de la Pia Almoina i als carrers més pròxims, que aplega 25 parades més.
 
El divendres 15 de desembre s’inaugurarà la pista de gel, que estarà en marxa fins el 7 de gener. Cal destacar també la Mostra de Pessebres, la Gran cagada del Tió, el LLOP (Lleure Olot Parc) i el Campament Reial, formen part de la programació de Nadal d’Olot.

Consulteu la programació complerta del temps de Nadal aquí i tot el que s'ha previst a la Garrotxa a l'Agenda de Nadal.
 

L'originalitat dels artesans també és visible a la ciutat aquest temps de Nadal. Foto: Martí Albesa.


 
Arxivat a