Els Catòlics d'Olot acull avui una conferència sobre Lluís Maria Xirinacs

El biògraf i amic del lluitador no-violent, Lluís Busquets, en parlarà en un acte organitzat per l'ADL Garrotxa a les 18:00 h

L'olotí Lluís Busquets parlarà de la no-violència de Xirinacs avui a Els Catòlics s'Olot.
L'olotí Lluís Busquets parlarà de la no-violència de Xirinacs avui a Els Catòlics s'Olot. | Arxiu.
Redacció
09 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:36h
Un dels senyals d'identitat del procés català cap a la independència és, la no-violència. Per aquest motiu l'Assemblea per la Defensa de la Garrotxa (ADL Garrotxa-CDR) ha organitzat aquest dissabte a les 18:00 h una conferència sobre la lluita i l'actitud no-violenta de què sempre va fer gala l'activista Lluís Maria Xirinacs, que anirà a càrrec de l'escriptor, professor i periodista olotí Lluís Busquets i Grabulosa.

Ningú millor per parlar-ne que Busquets, ja que a més d'amic personal de Xirinacs, n'ha escrit multitud d'articles i, recentment, el llibre Xirinacs, el profetisme radical i noviolent (Balasch editor, 2017), un volum no exempt de polèmica, ja que la Fundació Randa–Lluís M. Xirinacs i el grup d’investigació Globàlium, que preserva i difon el llegat, l’obra filosòfica i política de Lluís M. Xirinacs, com van fer saber,  al llarg del llibre no només hi "hem trobat inexactituds, sinó que, en alguns moments, el relat es fa compatible amb una tergiversació de fets".

 
Arxivat a