El fred intens domina la tradicional enganxada de cartells electorals a Olot

Vuit garrotxins es presenten a les llistes de tots els partits, tret de C's

La plana major del PDECat, inclosos els batlles d'Olot i les Preses, van ser presents a l'acte d'inici de campanya amb els cartells de Junts per Catalunya.
La plana major del PDECat, inclosos els batlles d'Olot i les Preses, van ser presents a l'acte d'inici de campanya amb els cartells de Junts per Catalunya. | Martí Albesa.
Redacció
05 de desembre del 2017
Actualitzat a les 14:57h
El fred intens de la mitjanit va ser testimoni de l'arrencada de la campanya a les eleccions al Parlament de Catalunya a la plaça Clarà de la capital de la Garrotxa. Hi van ser presents Lluís Amat i Anna Barnadas (ERC), Albert Bramon (PSC), Mireia Tresserras i Raül Massanella (ERC), Llorenç Planagumà Catalunya en Comú Podem) i Júlia Sala (PP) i la plana major del PDECat, per bé que el batlle de Besalú i vicepresident del Parlament de Catalunya anterior no els va acompanyar en la penjada de cartells de Junts per Catalunya.

Pel que fa als partits unionistes, el candidat garrotxí del PSC, Albert Bramon. no hi va ser present, com tampoc no es va penjar cap cartell per part de la candidat del PP, Júlia Sala, ni, encara menys, de Ciutadans, que no compta amb cap candidat a la Garrotxa.
 

El batlle de la Vall d'en Bas, Lluís Amat, candidat d'ERC, s'afanyà a penjar bé els cartells electorals. Foto: Marti Albesa.

 

El candidat olotí Albert Bramon, del PSC, no va ser present a l'acte. Foto: Martí Albesa.

 

Tresserras i Massanella, els candidats garrotxins de la CUP, en plena tasca adhesiva. Foto: Martí Albesa.

 

Xavier Garcia (OEC) i Llorenç Planagumà, cap de llista de Catalunya en Comú Podem a Girona. Foto: Martí Albesa

Arxivat a