La 13a mostra internacional de la Biennal Olot Fotografia obre inscripcions

Tindrà lloc del 25 de juliol al 25 d‘agost de 2018 | Les propostes es podran presentar fins el 28 de febrer de 2018

«Faraway so close», d'Àlex Llovet, va ser una de les fotografis triades a la biennal de 2016.
«Faraway so close», d'Àlex Llovet, va ser una de les fotografis triades a la biennal de 2016. | Àlex Llovet.
Redacció
05 de desembre del 2017
Actualitzat el 10 de desembre a les 21:26h
La tretzena Biennal Olot Fotografia ja engega les previsions per a l'edició de 2018. L'organització ha obert el termini perquè els fotògrafs que hi vulguin participar enviïn les seves propostes. Tenen temps fins el 28 de febrer de 2018. D'entre tots els aspirants es triarà els seleccionats a qui se'ls comunicarà la decisió en un màxim d'un mes. 

En l'anterior edició de l'Olot Fotografia, l'estiu del 2016, hi van participar cinquanta-cinc fotògrafs que van exposar les seves obres.
 
La Beca està dotada amb 1.500 €. L’import de la beca es farà efectiu en dues parts iguals: la primera, en l'acte de proclamació del projecte guanyador i la resta, en el moment del lliurament del treball realitzat i després que el jurat n'hagi examinat la qualitat.

La sol·licitud de participació i les bases es troben a la web www.olotfotografia.cat. El autors seleccionats hauran d'imprimir el següent contracte i fer-lo arribar, signat, com a acceptació de les bases a: “L’atenció de l’Associació Olot-Fotografia”, Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot. Carrer Sant Esteve, núm. 29. 17800-Olot.

 
 

Bases per participar al XII Olot Fotografia

Arxivat a