Turisme sostenible

La Vall d’en Bas participa en unes jornades de la Universitat de Bèrgam

La participació en aquestes jornades és fruit del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Universitat de Girona que es va signar a l’octubre

per Redacció , Vall d'en Bas, 4 de desembre de 2017 a les 15:01 |
El batlle, Lluís Amat, va participar en una taula rodona amb batlles i representants del territori. | @ajuntamentbas
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest cap de setmana la Vall d’en Bas ha estat present en unes jornades sobre paisatge i turisme s-Low de la Universitat de Bèrgam, a la Llombardia, on s’ha exposat l’exemple de la vall en dues activitats.

D'una banda, Xevi Collell, director de Can Trona i tècnic de Cultura de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, acompanyat de Mita Castanyer, de la Universitat de Girona, van dur a terme una conferència sobre l’Observatori del Paisatge de Catalunya i la promoció de l’àrea rural, posant la Vall d’en Bas com a exemple.


Per l'altra banda, el batlle, Lluís Amat, va participar en una taula rodona amb batlles i representants institucionals del territori per debatre i donar a conèixer exemples de projectes de gestió, a nivell institucional, del turisme i del paisatge.

La participació de la Vall d’en Bas en aquestes jornades a Itàlia és conseqüència de la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Universitat de Girona que es va signar a l’octubre. A través d’aquest conveni, el municipi es beneficia de la xarxa de treball entre universitats de la qual forma part la UdG i que duen a terme projectes a nivell europeu. Així, la Vall d’en Bas pot entrar a formar part d’algun d’aquests projectes i portar estudiants a fer pràctiques o estudis al nostre municipi sense cap cost per a l’Ajuntament.

 

Participació