Gran èxit de la presentació del segon conte d’en Jaumet a Sant Joan les Fonts

Aquest passat dissabte, dia 2 de desembre, es va dur a terme la presentació del nou títol d'aquesta col·lecció, «El misteri de les fonts encantades»

En Jaumet va ser ballat, aquest dissabte, per Núria Soler.
En Jaumet va ser ballat, aquest dissabte, per Núria Soler. | @santjoanfontsaj.
Redacció
04 de desembre del 2017
Actualitzat a les 11:21h
El misteri de les fonts encantades és el segon títol d’una col·lecció de contes infantils on el protagonista és en Jaumet, un membre integrant de la faràndula de Sant Joan les Fonts. La publicació ha estat assumida per l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, que ha destacat en l'acte de presentació, aquest dissabte, la importància d’aquest tipus de projecte cultural adreçat al públic infantil.

La presentació va anar a càrrec de Dolors Arqué que, en què d’una forma amena i divertida va fer un repàs al món dels gegants i altres membres de la faràndula de tots els temps. A la presentació no hi va faltar en Jaumet, que enguany va ser ballat per Núria Soler.
 
Cal destacar que aquest acte va tenir dues parts. L’activitat començava amb el lliurament de premis del 40è concurs de Postals Hivernals organitzat per l’Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts. Núria Bartrina, la seva directora, va parlar sobre l’evolució d’aquest concurs i les novetats en relació a la seva estructura, plantejament i tipologia de premis.
 

Alguns dels alumnes premiats en el 40è concurs de Postals Hivernals organitzat per l’Escola Municipal de Belles Arts. Foto: @santjoanfontsaj.

 
L’acte el va cloure el batlle de Sant Joan, Joan Espona, que va destacar la feina feta per les escriptores i l’il·lustrador del conte, Helena Dorca, Maria Vidal i l’artista Vidal Rubió, així com també la feina feta al llarg dels anys per l’Escola de Belles Arts del municipi en pro de la cultura i el món de l’art.
 
En aquesta ocasió, a El misteri de les fonts encantades, en Jaumet s’acostarà a un patrimoni natural tan característic i destacat al municipi de Sant Joan les Fonts com és el de les fonts d’aigua. Durant la seva aventura coneixerà un ésser fantàstic que li explicarà alguns dels misteris de les fonts.
 
Les creadores de la col·lecció de contes, Helena Dorca i Maria Vidal, entenen aquest projecte com a una molt bona manera de donar a conèixer el patrimoni santjoanenc als nens i nenes del municipi, però, també, de la comarca de la Garrotxa. A través d’un personatge estimat per a tots ells s’aconsegueix aquella complicitat i proximitat necessàries per a arribar, més fàcilment, a les famílies.