«El Bosc» ha estat seleccionada en dos concursos de teatre de Catalunya

Participarà al Premi Vila Malgrat de Mar i al Concurs de Teatre Amateur del Foment Martinenc de Barcelona

Redacció
04 de desembre del 2017
Actualitzat a les 10:53h
Anna Aumatell i Laia Planella són les dues protagonistes de l'obra «El Bosc».
Anna Aumatell i Laia Planella són les dues protagonistes de l'obra «El Bosc». | Orfeó Popular Olotí.
La Companyia Una Càpsula de Teatre està d’enhorabona, a nou dies de l’estrena de la seva segona obra, El Bosc, una adaptació del thriller de Daniela Feixas, els integrants s’han assabentat que dos Concursos de Teatre Amateurs de Catalunya han seleccionat l’obra per a la seva programació. 

En ambdós casos han estat seleccionat d’entre més de 40 propostes, i serà una dels espectacles que formarà part de la programació dels 8 escollits per a cada concurs. Aquesta jove companyia de teatre olotina optarà a premis com a millor companyia, millor direcció, millor escenografia, millor actriu o millor votació popular, entre d’altres.

Al primer concurs que participaran es tracta del XII Concurs de Teatre Amateur Vicenç Bayarri i Miralles (Premi Vila Malgrat de Mar) que han seleccionat “El Bosc” pel diumenge 4 de febrer a les 18h al Centre Cultural de Malgrat de Mar. 

El segon concurs ha estat el XXVIII Concurs de Teatre Amateur del Foment Martinenc de Barcelona que ha escollit l’obra per ser representada el diumenge 11 de març a les 18h al Teatre del Foment Martinenc.

L'obra està interpretada per Laia Planella i Anna Aumatell, sota la direcció de Xevi Rossell i amb la particularitat que aquesta posada en escena es realitzarà en petit format i música en directe a càrrec de Laura Plasència.

El Bosc s’estrenarà els propers dies 9,10,16 i 17 de desembre al Molí Fondo de Sant Joan les Fonts i les entrades ja es poden adquirir a través de la seva pàgina web a un preu de 10€.

L’espectacle, té una durada de 80 minuts i narra com una nit, després de dos anys buscant intensament la seva germana petita, la Judith localitza l'Adela en una cabana enmig d'un bosc. La trobada suposa un xoc per a la petita, que porta una vida solitària i mig salvatge. No han sabut res l'una de l'altra durant els últims quinze anys, i a mesura que avanci la nit s'adonaran que tampoc no en sabien res ni tan sols quan vivien sota el mateix sostre. El retrobament servirà per desenterrar la veritat, que dorm al cor d'aquest bosc solitari.
 
Arxivat a