La primera cursa de la dona de les Preses recapta 7.600€ per a l'Oncolliga

Fins a 1.832 dones s'hi van inscriure i participar per a donar suport a dones amb càncer de mama a la comarca de la Garrotxa

El grup de dones de les Preses lliura un xec simbòlic amb recaptació obtinguda a la presidenta d'Oncolliga Girona, Lluïsa Ferre.
El grup de dones de les Preses lliura un xec simbòlic amb recaptació obtinguda a la presidenta d'Oncolliga Girona, Lluïsa Ferre. | @lespreses_cat
Redacció
01 de desembre del 2017
Actualitzat a les 11:59h
Aquest dijous 30 de novembre, el grup de dones que va organitzar la primera edició de la cursa, acompanyades del batlle de les Preses,Pere Vila i de la presidenta d’Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, han presentat la recaptació econòmica aconseguida en aquesta primera edició, que ha estat de 7.600€. La destinació de tots aquests beneficis aniran a Oncolliga Girona.

El passat diumenge 22 d’octubre es va organitzar per primera vegada a les Preses la cursa de la dona. Un grup de dones de l’entitat Amics de les Preses amb la col·laboració de l’Ajuntament van organitzar aquesta cursa solidària i oberta a totes les edats.

Aquesta primera edició va ser un èxit rotund de participació amb la inscripció de 1832 dones. La cursa ha esdevingut una activitat benèfica feta per a dones i amb la voluntat que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncer de mama de la comarca de la Garrotxa.

La presidenta d’Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer –que ha recollit el xec simbòlic que li ha lliurat el grup de dones–, ha explicat que aquests diners aniran destinats per a diferents programes adreçats a dones amb càncer de mama a la comarca de la Garrotxa com són: el banc de perruques, el programa de drenatge limfàtic, el programa del fisioterapeuta a domicili per a malalts pal·liatius i també es destinaran als psicooncòlegs, professionals que ofereixen atenció i suport psicològic. Ferrer ha agraït la iniciativa d’aquests grups de dones per organitzar una cursa solidària d’aquest tipus i també a l’Ajuntament de les Preses per tot el seu suport.
 

Imatge a vista de dron de la Cursa de les Dones celebrada el passat 22 d'octubre. Foto: @lespreses.cat


Per la seva part, el batlle de les Preses ha explicat que l’Ajuntament seguirà donant suport logístic i de col·laboració a aquest grup de dones perquè continuïn organitzant la cursa cada any a les Preses.

En representació del grup de dones, Love Lopera ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de les Preses per tot el seu suport, a les empreses i proveïdors que van voler col·donar suport a la cursa i sobretot a les 1.832 dones que es van inscriure per participar-hi i fer possible aquest petit somni que aquest grup de dones tenia per organitzar la cursa, però que en cap moment s’imaginaven la gran acollida i participació que van obtenir.
 
Arxivat a