«Olot, temps de Nadal» comença divendres amb l'encesa de llums

La Fira del Pessebre, la pista de gel, el festival Veus, el Lleure Olot Parc o el Campament Reial són algunes de les activitats proposades

Arriba un any més «Olot, temps de Nadal» ple d’activitats.
Arriba un any més «Olot, temps de Nadal» ple d’activitats.
Redacció
30 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:04h
Aquest divendres 1 de desembre es posarà en marxa la il·luminació de Nadal d’Olot. A les 6h de la tarda s’encendran els llums que s’han instal·lat a diferents espais de la ciutat en una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants. Aquest any però amb la particularitat que només hi haurà els llums encesos en horari comercial, un gest simbòlic en protesta per la situació que es viu al país, amb mig Govern i dos dirigents polítics a la presó i l'altre mig a l'exili.

L’encesa dels llums de Nadal marca l’inici de la programació de l’Olot, temps de Nadal, un centenar d’actes queha organitzat l'Ajuntament, diferents entitats i associacions de la ciutat, que tindran lloc des de principis d’aquest mes de desembre fins a mitjans de gener.
 
La Fira del Pessebre començarà el divendres 8 de desembre fins el diumenge 10 (la fira acaba el diumenge a les 14 h). Una de les novetats d’aquest any és que el Mercat d’Artesania canvia la seva ubicació, a causa de les obres del firal, i es farà al carrer Major, a la plaça del Carme. La carpa d’activitats infantils i familiars també serà a la plaça del Carme, on hi ha programades activitats i tallers per a tota la família.
 

El regidor de Promoció Econòmica Estanis Vayreda ha anunciat l’inici de l’Olot, temps de Nadal, la programació d’activitats que comencen aquest divendres amb l’encesa de la il·luminació nadalenca. Foto: @olotuit.

 
La Fira del Pessebre tindrà 71 parades (aquesta reducció es deu a que no es pot utilitzar el firal): 27 del carrer Major a la plaça del Carme, on s’hi trobarà el Mercat de l’Artesania; 4 davant de Sant Esteve a l’espai dedicat als Pessebres, a la plaça Major hi haurà 15 parades amb productes de quilòmetre zero (un espai que al llarg dels anys s’ha anat consolidant on es podran trobar 15 empreses i comerços de la comarca, que oferiran els millors productes per regalar aquest Nadal). L’oferta firal es completa amb el Mercat de Nadal ubicat a la plaça de la Pia Almoina i als carrers més propers que reunirà 25 parades més.
 
El divendres 15 de desembre s’inaugurarà la pista de gel, que estarà en marxa fins el 7 de gener. Cal destacar també la Mostra de Pessebres, la Gran cagada del Tió, el LLOP (Lleure Olot Parc), el Campament Reial i el festival Veus, formen part de la programació de Nadal d’Olot.
 
Arxivat a